Monday, September 16, 2024
Home » Ντουμπόφ για ΠτΔ: «Είμαστε αυτάρκεις και δεν έχουμε ζητήσει τίποτα από κανέναν»

Ντουμπόφ για ΠτΔ: «Είμαστε αυτάρκεις και δεν έχουμε ζητήσει τίποτα από κανέναν»

0 comments

Ανάμεσα σε άλλα, κατά τη μεγάλη συνέντευξή του στο γραφείο Τύπου της Πάφος FC,ο Ρομάν Ντουμπόφ ρωτήθηκε για την υποστήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και άλλων πολιτικών στον τελικό κυπέλλου με την Ομόνοια:

«Είμαι ευχαριστημένος που ο σύλλογος μεγαλώνει τη βάση των υποστηρικτών του μεταξύ ανθρώπων διαφόρων ηλικιών, εθνικοτήτων, χρωμάτων δέρματος, πόλεων και χωρών. Για εμάς, δεν έχει σημασία ποιος είστε—αν αγαπάτε το Σωματείο και την πόλη μας, θα είμαστε εκεί για εσάς. Το ίδιο ισχύει για τις πολιτικές απόψεις και τη θρησκεία. Αυτές οι πτυχές είναι άσχετες για μένα. Δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος με την πολιτική και δεν έχω πολλά να πω για το θέμα, αλλά είναι ωραίο που ο Πρόεδρος της Κύπρου και άλλοι αξιωματούχοι υποστηρίζουν την ομάδα μας.

Για τις λειτουργίες του Σωματείου, αυτή η υποστήριξη δεν αλλάζει τίποτα. Είμαστε αυτάρκεις και δεν έχουμε ζητήσει τίποτα από κανέναν. Από την εμπειρία μου στην Κύπρο, ειδικά όσον αφορά το γήπεδο, η εξωτερική βοήθεια όχι μόνο δεν βοηθάει αλλά συχνά εμποδίζει την πρόοδο. Διαχειριζόμαστε τους στόχους και τις προθέσεις μας ανεξάρτητα».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More