Thursday, October 3, 2024
Home » Ντομίνγκες: «Ο ΑΠΟΕΛ ήταν εκτός διοργάνωσης για χρόνια και έχει μεγάλο κίνητρο»

Ντομίνγκες: «Ο ΑΠΟΕΛ ήταν εκτός διοργάνωσης για χρόνια και έχει μεγάλο κίνητρο»

0 comments

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ζοζέ Ντομίνγκες, σε δηλώσεις του ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς στο Δουβλίνο, τόνισε τη σημασία της ευρωπαϊκής διοργάνωσης για την ομάδα του, εκφράζοντας την ανυπομονησία του να ξεκινήσει η φάση, στην οποία ο ΑΠΟΕΛ έχει να βρεθεί εδώ και χρόνια.

Υπογράμμισε την καλή φυσική κατάσταση και το βάθος του ρόστερ, ενώ παραδέχτηκε ότι περιμένει δύσκολο παιχνίδι λόγω του αγγλικού στυλ ποδοσφαίρου της Σάμροκ, που θεωρεί επικίνδυνη αντίπαλο.

«Είναι πολύ σημαντική διοργάνωση για τον ΑΠΟΕΛ. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν εκτός αυτής της φάσης εδώ και κάποια χρόνια. Όλες οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις δίνουν πρεστίζ και έχουμε μεγάλο κίνητρο»

«Η ομάδα εξελίσσεται. Οι παίκτες μας είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Έχουμε πολλούς παίκτες και η ομάδα είναι πολύ δυνατή. Όπως είπα και πριν έχουμε όλοι μεγάλο κίνητρο».

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε σε σχέση με τα δυνατά παιχνίδια, κάνουμε ροτέσιον για να καλύψουμε τα παιχνίδια. Υπάρχουν παίκτες σε καλό επίπεδο. Το παιχνίδι με την Σάμροκ θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζω το αγγλικό στιλ ποδοσφαίρου και θα είναι δύσκολο»

«Αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε ένα καλό επιτελείο που μας βοηθά. Αναλύσαμε την αντίπαλο μας. Πλέον όλοι δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο. Γνωρίζουμε ότι η αντίπαλος είναι επικίνδυνη».

Ράντοσαβ Πέτροβιτς (ποδοσφαιριστής)
«Όταν δεν κερδίζεις τα παιχνίδια που πρέπει, υπάρχει απογοήτευση. Το θετικό είναι ότι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε μία νέα ευκαιρία να κερδίσουμε την Σάμροκ. Αναλύσαμε το παιχνίδι με την Ομόνοια 29Μ και μπορούμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο αύριο (3/10)»

Η σελίδα ανανεώνεται…

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise