Monday, September 30, 2024
Home » Ντομίνγκες/ΑΠΟΕΛ: «Δεν είναι δικαιολογία ο αγωνιστικός χώρος, έπρεπε να κερδίσουμε»

Ντομίνγκες/ΑΠΟΕΛ: «Δεν είναι δικαιολογία ο αγωνιστικός χώρος, έπρεπε να κερδίσουμε»

0 comments

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ζοζέ Ντομίνγκες, εξέφρασε την απογοήτευσή του μετά το 0-0 κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου, τονίζοντας ότι η ομάδα του έπρεπε να κερδίσει παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες. Αναφέρθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο, αν και διευκρίνισε πως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Εξήρε την απόδοση των παικτών και την αφοσίωσή τους, επισημαίνοντας τη σημασία του επερχόμενου αγώνα στο Κόνφερενς Λιγκ με τη Σάμροκ Ρόβερς. Ο Ντομίνγκες παραμένει ικανοποιημένος από την πρόοδο της ομάδας:

«Δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε πάρα τις πολλές φάσεις που κάναμε. Θέλαμε να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε, ήταν κακός αγωνιστικός χώρος αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Δεν είναι καλό να παίζουμε χωρίς κόσμο, ήταν σαν παιχνίδι προετοιμασίας. Είναι σημαντικό να πάρουμε βαθμούς στην Ευρώπη.

Στο πρώτο ημίχρονο αναπτυχθήκαμε σωστά, η ομάδα ακόλουθα την διαδικασία. Οι παίκτες είναι πιο δυνατοί με μεγαλύτερη διάρκεια, παρά το γεγονός ότι παίζουμε κάθε τρεις ημέρες. Είμαι ευχαριστημένος από όλους τους ποδοσφαιριστές. Κάνουμε μια μέρα αποθεραπεία σχεδιασμό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι, οι παίκτες είναι αφοσιωμένοι και προχωρούμε».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise