Sunday, October 20, 2024
Home » Ντεμπούτο Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ: Τρία… κόρνερ και ένα πέναλτι

Ντεμπούτο Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ: Τρία… κόρνερ και ένα πέναλτι

0 comments

Η εποχή Μανόλο Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ άρχισε με το πελώριο 5-0 εις βάρος της Ομόνοιας Αραδίππου. Τι άλλο να γίνει δηλαδή για να θεωρηθεί ιδανικό ντεμπούτο; Ρητορικό το ερώτημα…

Η νικηφόρος αρχή είναι σημαντική στην προσπάθεια ανάκαμψης που επιχειρείται, με τον τρίτο προπονητή που κάθεται στον «ηλεκτρικό» πάγκο των γαλαζοκιτρίνων κατά την τρέχουσα σεζόν.

Πάμε να δούμε τα τρία σημεία (τα… κόρνερ, που λέει ο τίτλος), που αξίζει να κρατήσει κανείς από το σαββατιάτικο ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»:

⛳ Η βελτίωση της απόδοσης και η ανωτερότητα σε όλο το 90λεπτο έναντι της αντιπάλου. Πολλά γκολ, ακόμη πιο πολλές ευκαιρίες και ελάχιστες απειλές στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ.

⛳ Η σοβαρότητα που επέδειξε η ομάδα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ακόμη και μετά το προβάδισμα τριών τερμάτων στο 57’. Η ομάδα της πρωτεύουσας διατηρήθηκε σε εγρήγορση, κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα, έβγαλε φάσεις και αυτοματισμούς, σκόραρε άλλες δύο φορές και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα.

⛳ Οι Ντράζιτς, Μάγιερ και Κόρμπου μπήκαν αλλαγή και ήθελαν να δείξουν στον νέο προπονητή τους ότι μπορούν περισσότερα και κατά συνέπεια, δικαιούνται περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο Ντράζιτς πέτυχε το πρώτο του γκολ στη 13η εμφάνισή του με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα, έστω από το σημείο του πέναλτι και πήρε ψυχολογική ένεση για τη συνέχεια. Ο Μάγιερ έδωσε υπέροχη κάθετη πάσα-ασίστ στον Κόρμπους, ο οποίος επίσης σκόραρε για πρώτη φορά μετά το τέρμα κόντρα στον Εθνικό.

Πάμε τώρα στην μοναδική ένσταση (το… πέναλτι):

⚽ Ο καλός και ουσιαστικός ΑΠΟΕΛ του «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέδειξε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ότι απέχει κατά πολύ ποιοτικά της Ομόνοιας Αραδίππου. Συνεπώς η πρόοδος με τον Μανόλο Χιμένεθ θα αξιολογηθεί πολύ πιο αξιόπιστα στην πολύ δύσκολη σειρά παιχνιδιών, που ακολουθεί σε πρωτάθλημα με συνεχόμενα ντέρμπι και ενδιάμεσες υποχρεώσεις στο Κόνφερενς Λιγκ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More