Friday, September 20, 2024
Home » Νορβηγικό λαβράκι για τον Άρη

Νορβηγικό λαβράκι για τον Άρη

0 comments

Ποδοσφαιριστές όπως ο Ντένις Γκάουσταντ «ταιριάζουν» γάντι στο πρότζεκτ του Άρη. Γι’ αυτό και δεν προκάλεσε έκπληξη η μετεγγραφική κίνηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Ο 20χρονος Νορβηγός αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και ανήκει στην νορβηγική Ρόνχαιμ, ομάδα β’ κατηγορίας. Ο «μικρός», ωστόσο, πρόλαβε κι «έγραψε» 36 συμμετοχές, πετυχαίνοντας πέντε γκολ (και μία ασίστ).

Στην τρέχουσα σεζόν, μάλιστα, είναι βασικός. Ο Γκάουσταντ έρχεται στην Κύπρο με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Αν η λεμεσιανή ομάδα επιθυμεί την απόκτηση του, το επόμενο καλοκαίρι θα χρειαστεί να πληρώσει για να τον αποκτήσει, με «ποσό που θα αποτελέσει ρεκόρ για τη νορβηγική ομάδα», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Με το σκεπτικό της επένδυσης ήρθε τον Ιανουάριο του 2023 στον Άρη και ο Άλεξ Οπόκου Σαρφό. Δόθηκε δανεικός πέρυσι στην ΑΕΖ Ζακακίου και φέτος επέστρεψε υπό τις οδηγίες του Αλεξέι Σπιλέφσκι. Ο 19χρονος Γκανέζος, αν και διατηρούσε συμβόλαιο μέχρι το 2026, χθες ανακοινώθηκε ότι θα… ενηλικιωθεί στη Λεμεσό. Το συμβόλαιό του επεκτάθηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2028!

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More