Thursday, September 19, 2024
Home » Νικηφόρα πρεμιέρα χωρίς ζόρι και με κεφάτο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό!

Νικηφόρα πρεμιέρα χωρίς ζόρι και με κεφάτο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό!

0 comments

Με το δεξί μπήκε στη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς τους, με τον Μαρτίνς να μοιράζει δύο ασίστ και να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ροντινέι και Μασούρας οι σκόρερ για τους Πειραιώτες, με τους γηπεδούχους να παίζουν με δέκα παίκτες από το 32’ λόγω αποβολής του Βιγιαφάνιες με δύο κίτρινες κάρτες σε 80 δευτερόλεπτα (!) μετά από ισάριθμα σκληρά φάουλ.

Ντεμπούτο με τους νικητές έκαναν Κωστούλας, Πιρόλα, Βέλντε, Στάμενιτς και Γιάρεμτσουκ, οι τρεις πρώτοι ως βασικοί.

Το ματς
Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ, με το σουτ του Βέλντε στο 3’ να μην ανησυχεί τον Σιαμπάνη, που αποσόβησε τον κίνδυνο και στο γύρισμα του Ροντινέι στο 9’.
Ωστόσο, ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Βραζιλιάνο στο 13’, όταν εκείνος έκανε το ωραίο συρτό σουτ μέσα από την περιοχή μετά το στρώσιμο του Μαρτίνς, για το 1-0!

Ακολούθησε μια ακίνδυνη κεφαλιά του Κωστούλα στο 20’, με τις ισορροπίες να αλλάζουν στο 32’, όταν ο Βιγιαφάνιες πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε ένα τρίλεπτο, κατόπιν δύο σκληρών μαρκαρισμάτων σε Ντόη και Έσε!

Η εξέλιξη αυτή επέτρεψε στον Ολυμπιακό να είναι πιο άνετος στον αγωνιστικό χώρο, με τον Κωστούλα να πιέζει τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 39’ αλλά να μην καταφέρνει να τον υποχρεώσει στο λάθος.
Δύο λεπτά αργότερα, η κεφαλιά του Κορέα πέρασε άουτ, στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση του πρώτου μέρους.

Οι ενδεκάδες των ομάδων

Βόλος (Χ. Γκόμεθ): Σιαμπάνης, Κορέα, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης (89’ Μίλετιτς), Μύγας, Γκλάβτσιτς, Κόμπα (65’ Μεντιέτα), Βιγιαφάνιες, Φεράρι, Ασεχνούν (79’ Κόντε), Κόζτα (65’ Άλτμαν)

Ολυμπιακός (Χ. Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν (57’ Στάμενιτς), Πιρόλα, Ορτέγκα, Ντόη, Έσε, Τσικίνιο (81’ Γιάρεμτσουκ), Μαρτίνς, Βέλντε (71’ Μασούρας), Κωστούλας (46’ Ελ Κααμπί)

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More