Tuesday, September 17, 2024
Home » Να αποφασίσουν: «Γιάννος Φωτίου ή Παύλος Κοντίδης;»

Να αποφασίσουν: «Γιάννος Φωτίου ή Παύλος Κοντίδης;»

0 comments

Δεν είναι μόνο ηθικό το θέμα των καταγγελιών του Παύλου Κοντίδη προς την Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΚΙΟ). Είναι και θέμα ορθών διαδικασιών. Σύμφωνα με την επιστολή του Ολυμπιονίκη μας προς τον πρόεδρο της ΚΙΟ, Γιάννο Φωτίου, υπάρχει σαφής διάταξη στο Καταστατικό της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με την οποία το Διοικητικό Συμβούλιο θα πρέπει να αποφασίσει ποιος θα την εκπροσωπήσει στις εκλογές της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ).

Με βάση την επιστολή του Παύλου Κοντίδη, σε συνάντηση που είχε με το Δ.Σ. της ΚΙΟ, ο πρόεδρος της Γιάννος Φωτίου, αρνήθηκε να συμπεριλάβει το θέμα στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίας. Με απλά λόγια, ο πρωταθλητής μας ζητά να μπει στο θέμα σε ψηφοφορία και τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΙΟ να αποφασίσουν: «Γιάννος Φωτίου ή Παύλος Κοντίδης;».

«Να κληθούν τα μέλη να ψηφίσουν ποιος από τους δύο μας ή και από άλλους ενδεχόμενους ενδιαφερόμενους, επιθυμούν να εκπροσωπήσει την ΚΙΟ», αναφέρεται στην επιστολή του Ολυμπιονίκη μας, ο οποίος τονίζει ότι «επιφυλάσσω πλήρως όλα τα δικαιώματά μου». Δεν αποκλείεται δηλαδή η ιστορία να… τραβήξει.

Ο πατέρας Κοντίδης, Δρ. Παναγιώτης Κοντίδης είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΚΟΕ και ο Παύλος έχει κάθε λόγο να θέλει να τον στηρίξει στην εκλογική συνέλευση. Ακολουθώντας, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται τις διαδικασίες που προβλέπει το Καταστατικό.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More