Tuesday, October 22, 2024
Home » Νέα Σαλαμίνα: Το δύσκολο ξεκίνημα του Τσέντομιρ Γιανέφσκι

Νέα Σαλαμίνα: Το δύσκολο ξεκίνημα του Τσέντομιρ Γιανέφσκι

0 comments

Η Νέα Σαλαμίνα, με τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι για πρώτη φορά στον πάγκο της, επιχειρεί να γυρίσει σελίδα. Η θέση της στη βαθμολογία απαιτεί άμεσες αντιδράσεις, καθώς βρίσκεται στον πυθμένα και κινδυνεύει να εμπλακεί σε σενάρια παραμονής. Το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι -δίχως αμφιβολία- σημαντικό τεστ, που θα δείξει αν η ομάδα της Αμμοχώστου μπορεί να βρει σταθερότητα και να ξεφύγει από την κρίση.

Ο νέος τεχνικός δεν χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο, καθώς το γνωρίζει καλά. Ωστόσο, η γνωριμία με την ομάδα του απαιτεί υπομονή, ιδίως εν μέσω τραυματισμών.

Οι απουσίες των Καρλίτος, Βίκτωρος και Ντουρμισάι δυσχεραίνουν το έργο του, αν κι οι Ντιακιτέ, Αζεβέδο δείχνουν να προλαβαίνουν το παιχνίδι, ενώ επιστρέφει ο Άντος. Η αποστολή της Νέας Σαλαμίνας δεν είναι εύκολη, αλλά το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής αποτελεί μια ευκαιρία για να αρχίσει να ανακάμπτει βαθμολογικά, δείχνοντας αν μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της φετινής σεζόν.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More