Friday, September 20, 2024
Home » Νέα Σαλαμίνα: Τα δύο πρόσωπα και η κακή διαχείριση

Νέα Σαλαμίνα: Τα δύο πρόσωπα και η κακή διαχείριση

0 comments

Η Νέα Σαλαμίνα γνώρισε την ήττα (2-3) από την Ομόνοια, σ’ ένα ματς γεμάτο ανατροπές και ένταση. Παρά το ότι βρέθηκε να προηγείται στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Αμμοχώστου δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και γνώρισε την πρώτη ήττα στη σεζόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νέα Σαλαμίνα ξεκίνησε κρατώντας την μπάλα και προσπαθώντας να διαχειριστεί το προβάδισμα. Όμως, με την πάροδο του χρόνου, η ομάδα άρχισε να χάνει την πρωτοβουλία των κινήσεων και δυσκολεύτηκε να βγει μπροστά. Η πίεση της Ομόνοιας έγινε αισθητή και οι ερυθρόλευκοι περιορίστηκαν στο δικό τους μισό, χρονικό διάστημα στο οποίο δέχθηκαν δύο γκολ και έχασαν τον αγώνα.

Η Νέα Σαλαμίνα έδειξε καλό πρόσωπο για κάποιο χρονικό διάστημα του αγώνα, ωστόσο η έλλειψη συγκέντρωσης στα κρίσιμα σημεία και τα αμυντικά λάθη κόστισαν στην ομάδα τους πρώτους βαθμούς.

Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου και οι παίκτες του θα πρέπει να δουλέψουν κατά τη διάρκεια της διακοπής στις αδυναμίες που φάνηκαν και καλείται να διαχειριστεί καλύτερα τέτοιου είδους αναμετρήσεις, καθώς η συνέχεια του πρωταθλήματος αναμένεται απαιτητική.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More