Thursday, September 19, 2024
Home » Νέα Σαλαμίνα: Ο βασικός στόχος του κόουτς

Νέα Σαλαμίνα: Ο βασικός στόχος του κόουτς

0 comments

Συνέχεια στην προετοιμασία της στην Κύπρο, δίνει η Νέα Σαλαμίνα μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου στη Βουλγαρία. Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα μέσα από τη διεξαγωγή των τριών φιλικών αγώνων, κάτι που θα βοηθήσει τους παίκτες του να βελτιωθούν ενόψει της συνέχειας.

Σε πρώτο πλάνο αυτό που επιδιώκει ο τεχνικός των ερυθρόλευκων είναι να «δέσουν» οι παίκτες έτσι ώστε να αποκτήσουν ομοιογένεια. Αυτό θα υλοποιηθεί μέσω των συνεχόμενων και δυνατών προπονήσεων που θα ακολουθήσουν επί κυπριακού εδάφους και ασφαλώς, των φιλικών αναμετρήσεων.

Ο Τόμοβιτς έχασε τα δύο τελευταία φιλικά στη Βουλγαρία λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε, και αναμένεται να διαφανεί κατά πόσο θα είναι έτοιμος να επανέλθει σύντομα στην αγωνιστική δράση. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Αμμοχώστου θα αγωνιστεί απέναντι στον Σπάρτακο Κιτίου την ερχόμενη Πέμπτη(8/8). Εκτός από τον Σέρβο, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Σεργίου και Βίκτωρος.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More