Friday, September 20, 2024
Home » Νέα Σαλαμίνα: Με επιθετικό «κλειδώνει» το ρόστερ της

Νέα Σαλαμίνα: Με επιθετικό «κλειδώνει» το ρόστερ της

0 comments

Μετά την προσθήκη του Γαλλομαροκινού εξτρέμ, Γιασίμ Μπαχασά, στη Νέα Σαλαμίνα επικεντρώθηκαν στην προσπάθεια απόκτησης επιθετικού κορυφής, μετεγγραφή με την οποία θα «κλειδώσει» το ρόστερ για τη νέα σεζόν. Οι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό αναζητούν ποδοσφαιριστή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που θα είναι σε θέση να ταιριάξει στο πλάνο του προπονητή σε συνδυασμό και με τους υφιστάμενους επιθετικούς ποδοσφαιριστές. Από τη στιγμή που ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου έχει επιλογές για την επίθεση, δεν βιάζονται να καταλήξουν στον εκλεκτό και θα εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια για να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Στη Νέα Σαλαμίνα επικρατεί ικανοποίηση για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία, την ανταπόκριση των παικτών στα «θέλω» του προπονητή και προσδοκούν σε μια πετυχημένη σεζόν. Απομένουν άλλα δύο φιλικά παιχνίδια, αύριο με το Παραλίμνι εκτός έδρας και το Σάββτο με την Ανόρθωση στο «Αμμόχωστος», που θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Η διοίκηση εκφράζει την ικανοποίησή της για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, που ξεπέρασε τον περσινό αριθμό, αλλά περιμένει αύξηση στη συνέχεια.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More