Monday, September 16, 2024
Home » Νέα Σαλαμίνα: Δανεικός στην Μπρέτσια ο Βίκτωρος με οψιόν αγοράς

Νέα Σαλαμίνα: Δανεικός στην Μπρέτσια ο Βίκτωρος με οψιόν αγοράς

0 comments

Ανακοίνωση παραχώρησης του Γιώργου Βίκτωρος στην ιταλική Μπρέτσια εξέδωσε(24/07) η Νέα Σαλαμίνα. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αφορά μονοετή δανεισμό εφόσον ο ποδοσφαιριστής περάσει τη διαδικασία αξιολόγησης. Αν ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς οι ερυθρόλευκοι θα βάλουν στα ταμεία τους ένα σεβαστό χρηματικό πόσο.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για την συμφωνία παραχώρησης του ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Βίκτωρος στη βάση δοκιμαστικής αξιολόγησης προς την Brescia Calcio.

Με το τέλος της αξιολόγησης, αν ο ποδοσφαιριστής περάσει με επιτυχία την διαδικασία θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία δανεισμού του ποδοσφαιριστή μας για ένα χρόνο, με την Ιταλική ομάδα να έχει την επιλογή αγοράς με το τέλος του δανεισμού και το σωματείο μας να συνεχίζει να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Σε περίπτωση ενεργοποίησης της συμφωνίας το σωματείο μας θα επωφεληθεί ένα σημαντικό πόσο τόσο για τον δανεισμό όσο και την αγορά του ποδοσφαιριστή μας.

Ο Γιώργος θα αναχωρήσει σήμερα για την Ιταλία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε αυτή τη νέα εμπειρία.»

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More