Thursday, September 19, 2024
Home » Νέα Σαλαμίνα: Αποδοχή του αιτήματος της Πάφος FC με μπηχτές και υπονοούμενα

Νέα Σαλαμίνα: Αποδοχή του αιτήματος της Πάφος FC με μπηχτές και υπονοούμενα

0 comments

Η Νέα Σαλαμίνα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει για την αποδοχή του αιτήματος της Πάφος FC για αναβολή του μεταξύ τους αγώνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όμως αφήνει υπονοούμενα για αποφάσεις στο παρελθόν που έβλαψαν το σωματείο. Οι ερυθρόλευκοι κάνουν αναφορά στην περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού και υπογραμμίζουν πως θεωρούν δεδομένο ότι ο ορισμός του αναβληθέντος αγώνα, δεν θα γίνει σε περίοδο που θα επιβαρύνει περαιτέρω τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τους.

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι το αίτημα της Πάφος F.C. για αναβολή του αγώνα της 1ης Αγωνιστικής, έχει γίνει αποδεκτό.

Η ομάδα μας, όντας Προοδευτικό Σωματείο, έχει πάντα ως γνώμονα την εξέλιξη και την πρόοδο του Πρωταθλήματος της χώρας μας και αυτό είναι που διαχρονικά κάνει το Σωματείο μας να διαφέρει.

Οι αδικίες που υπέστη το Σωματείο μας στα προηγούμενα χρόνια, γνωστά σε όλο το φίλαθλο κοινό, όχι μόνο δεν μας λύγισαν αλλά αντιθέτως, μας έκαναν πιο δυνατούς. Το πιο σημαντικό είναι ότι παρα τις αρνητικές συνέπειες των άδικων αποφάσεων, κυρίως της αγωνιστικής περιόδου που ξεκινησε η πανδημία, το Σωματείο μας κατάφερε να τις αφήσει πίσω με τη στήριξη του κόσμου μας.

Δεν επιθυμούμε να δώσουμε περισσότερη έκταση στο πιο πάνω ζήτημα και πιστεύουμε πως πράττουμε μέσα στα αθλητικά ιδεώδη που διδάσκει το Σωματείο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Θεωρούμε δεδομένο ότι ο ορισμός του αναβληθέντος αγώνα, δεν θα γίνει σε περίοδο που θα επιβαρύνει περαιτέρω τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More