Friday, September 20, 2024
Home » Μπότεφ Πλόβντιβ – Παναθηναϊκός 0-4: Party και τώρα Άγιαξ!

Μπότεφ Πλόβντιβ – Παναθηναϊκός 0-4: Party και τώρα Άγιαξ!

0 comments

Στη Βουλγαρία ένας καταπληκτικός και ουσιαστικός Παναθηναϊκός, με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, καθάρισε… διά περιπάτου την πρόκριση με το 4-0 επί της Μπότεφ Πλόβντιβ και πλέον στον Γ’ προκριματικό του Europa League θα αντιμετωπίσει τον Αγιαξ. Δυο γκολ ο Γερεμέγεφ και άλλα τόσα ο Τζούρισιτς (το πρώτο με… συνδρομή του Ούτζα).

Τέλειο ξεκίνημα, απόλυτο αφεντικό και πάρτι με 3-0!
Το ζητούμενο στη pre game κατάσταση για τον Παναθηναϊκό ήταν ένα γρήγορο γκολ, η κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, το «μήνυμα» στη Μπότεφ πως δεν έχει καμία ελπίδα. Το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι. Με γκολ στο 6′.

Έπειτα από υπέροχη μοναδική συνεργασία που ξεκίνησε από την μία περιοχή και ολοκληρώθηκε στην άλλη. Στα τελευταία μέτρα ο Τζούρισιτς βρήκε στην πλάτη τον Μλαντένοβιτς, εκείνος γύρισε συρτά και ο Γερεμέγεφ άνοιξε το σκορ. Οι «πράσινοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το 20′, η Μπότεφ είχε ένα καλό διάστημα μέχρι το 30′ και δοκάρι με σουτ του Μίνκοφ αλλά ο Παναθηναϊκός στο 39′ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Τζούρισιτς να σουτάρει και με την βοήθεια του Ούτζα να κάνει το 2-0.

Το γκολ αυτό έδωσε «φτερά» στον ελληνικό σύλλογο και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, έπειτα από ένα κλέψιμο ψηλά, ο Μαντσίνι έδωσε την ασίστ και ο Τζούρισιτς σαν σε προπόνηση έστειλε επί της ουσίας τον Παναθηναϊκό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, γράφοντας το 3-0.

Τα μαθήματα του Γερεμέγεφ, το ντεμπούτο του Τετέ
Ο Παναθηναϊκός παρά το «μαξιλαράκι» του 3-0, δεν σταμάτησε και στο 50′ πέτυχε και τέταρτο γκολ. Από κάθετη του Κώτσιρα, ο Γερεμέγεφ παρέδωσε ακόμη ένα μάθημα εκτέλεσης. «Χάϊδεψε» την μπάλα, την έστειλε στο βάθος της εστίας και ολοκλήρωσε ένα υπέροχο για εκείνο βράδυ. Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τα σημαντικά να έρχονται από το ντεμπούτο του Τετέ.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα των «πρασίνων» και δημιούργησε στο 74′ μια πολύ καλή στιγμή για τον Γερεμέγεφ που έβγαλε ο Μπερνάτ. Στο 86′ με υπέροχη κάθετη έβγαλε «φάτσα» με το γκολ τον Λημνιό και στο φινάλε κάτι αντίστοιχο με τον Σπόραρ και όμοια κατάληξη. Το «τριφύλλι» στο ρελαντί πήρε την πρόκριση με 4-0 επί της Μπότεφ, χάνοντας ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More