Friday, September 20, 2024
Home » Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…

0 comments

Οι Κύπριοι διαιτητές δεν έκαναν το χατίρι στον πρόεδρο της ΚΟΠ, αφού παρά την παρότρυνσή του στο ετήσιο σεμινάριο διαιτησίας για διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας πρώτης κατηγορίας (19 Αυγούστου) έκαναν με το «καλημέρα» στη σεζόν σοβαρά λάθη.

«Αρχίζουμε το πρωτάθλημα με εσάς, τους Κύπριους διαιτητές και η συμβολή σας στην ομαλή έναρξη του πρωταθλήματος και η διασφάλιση αυτής της ομαλής πορείας στη συνέχεια είναι καθοριστική.

Σας το έχω πει αρκετές φορές. Πρέπει να περνάτε απαρατήρητοι και όχι να γίνεστε οι πρωταγωνιστές και να βρίσκεστε στο επίκεντρο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κούμας απευθυνόμενους στους διαιτητές. Μάλλον έριξε αβγά στον τοίχο ο πρόεδρος της ΚΟΠ, αφού οι διαιτητές έκαναν το άκρως αντίθετο. Μάλιστα, υπήρξε με την «πρώτη» και καταστρατήγηση κανονισμού!

Παρόλο που η πρόθεση των Κούμα και Μεσίνα ήταν να μην έρθουν ξένοι διαιτητές νωρίς στη σεζόν, «αλλά να κληθούν να βοηθήσουν εκεί και όπου θα χρειαστεί», όπως είπε στους Κύπριους διαιτητές, εντούτοις κάτι τέτοιο μοιάζει μάλλον αναπόφευκτο. Υπάρχει κοινό αίτημα των ΑΕΛ και Απόλλων για ξένους διαιτητές τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και στο VAR, στο προσεχές μεταξύ τους ντέρμπι.

Θα εισακουστεί το αίτημά τους ή όχι. Να η απορία. Μεγάλο, μάλλον, το δίλημμα. Γιατί; Επειδή από τη μια θα αναιρεθούν τα πιο πάνω λόγια του προέδρου της ΚΟΠ, παρόλο που η ευθύνη ανήκει στους Κύπριους διαιτητές και παράλληλα θα δημιουργηθεί προηγούμενο. Εάν έρθουν ξένοι διαιτητές τώρα, ο Μεσίνα θα πρέπει να κάνει το ίδιο και αργότερα έχοντας μπροστά του παρόμοιο σκηνικό. Από την άλλη όμως, εάν οριστούν Κύπριοι και τα κάνουν μαντάρα, τι γίνεται; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More