Friday, September 27, 2024
Home » Μπορντό, Κάρολ: Πληρώνει από την τσέπη του για να παίζει στην 4η κατηγορία

Μπορντό, Κάρολ: Πληρώνει από την τσέπη του για να παίζει στην 4η κατηγορία

0 comments

Ο Άντι Κάρολ πρόσφατα άφησε την Αμιέν της Ligue 2 και εντάχθηκε στο δυναμικό της Μπορντό που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία της Γαλλίας!

Ο Άγγλος πρώην επιθετικός των Λίβερπουλ και Νιούκαστλ, μεταξύ άλλων, έχει ήδη πρωταγωνιστήσει για τους Γιρονδίνους σκοράροντας δις στο ντεμπούτο του και χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Είναι ένα από τα… βαριά ονόματα που στα 35 του αποφάσισε να συνδράμει στην προσπάθεια της διαλυμένης Μπορντό να επιστρέψει στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο άλλοτε πιο ακριβοπληρωμένος Βρετανός ποδοσφαιριστής, πλέον βάζει λεφτά από την τσέπη του για να παίζει, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, στη Μπορντό λαμβάνει 3.500 ευρώ το μήνα, λεφτά τα οποία δεν του φτάνουν για να ζήσει στην πόλη:

«Για να πω την αλήθεια, μου κοστίζει ακόμη και χρήματα για να έρθω να παίξω για την Μπορντό, αλλά παίζω ποδόσφαιρο και είμαι απλά χαρούμενος που παίζω. Θέλω να είμαι κομμάτι της ιστορίας αυτής της ομάδας, δεν ήταν θέμα χρημάτων. Στην καριέρα μου, ποτέ δεν ήταν θέμα το χρήμα», δήλωσε ο Άγγλος.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More