Monday, October 7, 2024
Home » Μπονούτσι: «Είπα δύο φορές όχι στον Γκουαρδιόλα για την Γιουβέντους και την Μίλαν»

Μπονούτσι: «Είπα δύο φορές όχι στον Γκουαρδιόλα για την Γιουβέντους και την Μίλαν»

0 comments

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι έχει κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και αναζητεί πλέον έναν νέο ρόλο στο ποδόσφαιρο, με το παρελθόν του ωστόσο στον κόσμο της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς να είναι τόσο έντονο που να δέχεται συνεχώς σχετικές ερωτήσεις.

Αυτό ακριβώς έγινε στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό “Sky”, με τον Ιταλό παλαίμαχο στόπερ να παραδέχεται πως βρέθηκε δύο φορές κοντά στο να μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι αλλά να επιμένει… ιταλικά, λέγοντας το “si” πρώτα στην Μίλαν και κατόπιν στην Γιουβέντους.

“Εάν είχα έρθε σε επαφή με τον Γκουαρδιόλα; Τόσο το 2016 όσο και το 2017 όταν πήγα στην Μίλαν. Προφανώς το 2016 δεν προχώρησε η υπόθεση για έναν συγκεκριμένο λόγο: επειδή η Γιουβέντους δεν θα με πουλούσε ποτέ και εγώ ήμουν καλά εκείνη την περίοδο στην Γιούβε.

Το 2017 ο Μοντέλα και ο Μιραμπέλι με κάλεσαν και μου είπαν: πρέπει να έρθεις εδώ, θα γίνεις αρχηγός της Μίλαν. Δεν ήθελα να φύγω από την Ιταλία”, τόνισε ο Μπονούτσι και πρόσθεσε:

“Πήγα στην Μίλαν το 2017 επειδή υπήρχε η περίφημη διαφωνία με τον Αλέγκρι. Ήθελα να μείνω κοντά στο σπίτι μου λόγω των γνωστών γεγονότων που είχαν συμβεί με τον γιο μου..

Δεν είχα διάθεση να πάω στο εξωτερικό επειδή όταν κάνεις μία αλλαγή υπάρχει πάντα ένα ερωτηματικό. Στην Μίλαν πήγα επειδή άρχιζε ένας νέος κύκλος. Οι Μιραμπέλι και Φασόνε είχαν κάνει 12 μεταγραφές.

Στο τέλος της χρονιάς, όταν είχε καταρρεύσει όλη η ομάδα, μου είπαν: εδώ δεν υπάρχει πλέον θέση για σένα. Τότε είπα πως αν πρέπει να φύγω από αυτό τον κύκλο, θέλω να επιστρέψω στην Γιουβέντους”.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More