Monday, September 16, 2024
Home » Μπεργκ: «Γιατί μόνο εφτά λεπτά καθυστέρησης;»

Μπεργκ: «Γιατί μόνο εφτά λεπτά καθυστέρησης;»

0 comments

Αμέσως μετά την ήττα από την Πάφος FC, ο προπονητής της ΑΕΚ Χενινγκ Μπεργκ δήλωσε τα ακόλουθα:

«Κάναμε καλή προσπάθεια, όμως υπάρχει δρόμος για βελτίωση. Γνωρίζουμε την ποιότητα της Πάφου και πόσο γρήγορος είναι ο Ζάιρο. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια αλλά όχι από το αποτέλεσμα».

«Είμαστε απογοητευμένοι για την ήττα, παίξαμε καλά αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στο τελείωμα γιατί είχαμε την κατοχή και πιέζαμε. Η Πάφος είναι καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, είχαν καλό μομέντουμ μετά τα ευρωπαϊκά. Θέλουμε βελτίωση στις μεταβιβάσεις γιατί εκεί μας έκανε ζημιά ο αντίπαλος. Κάναμε καλό παιχνίδι αλλά το σημαντικότερο στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα. Επίσης θέλω να προσθέσω ότι δεν είχαμε τις λεπτομέρειες στα offside, που κρίθηκαν σε χιλιοστά. Δεν κατάλαβα γιατί πρόσθεσε μόνο 7 λεπτά, είχε τόσες καθυστερήσεις, αλλαγές και διακοπές».

Αν θεωρεί ότι υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης από τους ποδοσφαιριστές του: «Συμφωνώ, δεχτήκαμε τα γκολ σε αντεπίθεση και δεν αμυνθήκαμε σωστά. Δεν είχαμε την κατάλληλη αντίδραση, καταφέραμε τις πλείστες φορές να είμαστε σωστοί στις επιστροφές αλλά αυτό είναι το παιχνίδι της Πάφου. Πρέπει να βελτιωθούμε και να έχουμε καλύτερο έλεγχο. Παίξαμε καλύτερα σήμερα από ότι παίξαμε στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα αλλά κάποιες λεπτομέρειες δεν τις χειριστήκαμε σωστά και χάσαμε».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More