Monday, September 9, 2024
Home » Μπαρτσελόνα: Ο ατζέντης του Γιαμάλ, θέλει να ανεβάσει το συμβόλαιό του

Μπαρτσελόνα: Ο ατζέντης του Γιαμάλ, θέλει να ανεβάσει το συμβόλαιό του

0 comments

Ενώ η κούρσα για την απόκτηση του Νίκο Γουίλιαμς συνεχίζεται, με την Μπαρτσελόνα ενδεχομένως να πρέπει να συμφωνήσει ακόμα και σε δανεισμό για να μπορέσει να τον πληρώσει, υπάρχουν και άλλες προτεραιότητες στο club της Καταλονίας. Όχι μόνομόνο άλλες πιθανές μεταγραφές, αλλά και συμφωνίες με νυν παίκτες.

Φυσικά, κανένας παίκτης δεν αποτελεί αυτή τη στιγμή μεγαλύτερη προτεραιότητα για την Μπαρτσελόνα από τον 17χρονο Λαμίν Γιαμάλ. Ο νεαρός σούπερ σταρ έχει γίνει και ο πολυτιμότερος παίκτης του συλλόγου μετά τις επιδόσεις του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έναν τίτλο που κατέκτησε με τη χώρα του.

Τώρα, όμως, ο ατζέντης του φέρεται να θέλει η Μπαρτσελόνα να τον εκτιμήσει ανάλογα με την αθλητική του υπεροχή.

Σύμφωνα με το SPORT, ο Ζόρζε Μέντες πιστεύει ότι το συμβόλαιο του Γιαμάλ είναι σοβαρά υποτιμημένο σε σύγκριση με κάποιους από τους πιο υψηλόμισθους παίκτες του συλλόγου, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι είναι κατά κάποιο τρόπο το πρόσωπο του συλλόγου, αλλά και τις του επιδόσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Τόσο από άποψη μάρκετινγκ όσο και από αθλητική άποψη, είναι σαφές ότι ο Λαμίν Γιαμάλ είναι το μέλλον της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, ο Μέντες θέλει να διασφαλίσει ότι στο συμβόλαιό του θ αντικατοπτρίζεται αυτό.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, φέρεται να συμφωνεί με τον Μέντες σε αυτό το θέμα. Έχει ήδη δηλώσει την επιθυμία του να κάνει ακριβώς αυτό και να καταβάλει οικονομική προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι η αξία του Γιαμάλ αποτιμάται σωστά, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Η σχέση μεταξύ της Μπάρτσα και του Μέντες παραμένει ισχυρή και αυτό είναι το κλειδί για να κυλήσουν όλα ομαλά…

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More