Monday, September 9, 2024
Home » Μπαρτσελόνα: Η Μπάρτσα ετοιμάζει νέα πρόταση για Ντάνι Όλμο!

Μπαρτσελόνα: Η Μπάρτσα ετοιμάζει νέα πρόταση για Ντάνι Όλμο!

0 comments

Ο Ντάνι Όλμο είναι ένας από τους βασικούς στόχους της Μπαρτσελόνα για την ενίσχυση του ρόστερ της για την αγωνιστική περίοδο 2024/25 και ο Ντέκο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, εξακολουθεί να βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Βαρκελώνη και να εργάζεται για να κλείσει μια νέα μεταγραφή.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο σύλλογος, ενώ περιμένει την απόφαση του Νίκο Γουίλιαμς, εξακολουθεί να «δουλεύει» και την υπόθεση Ντάνι Όλμο.

Τα ισπανικά Μέσα, αυτό το Σαββατοκύριακό υπήρξαν νέες επαφές των ανθρώπων της Μπάρτσα με τη Λειψία για να διαπραγματευτούν μια δεύτερη πρόταση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «SPORT» η πρώτη προσφορά ήταν ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ σταθερά και 20 σε μεταβλητές, αλλά καταβλήθηκε ως εξής: 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για τις επόμενες τέσσερις σεζόν με την πρώτη πληρωμή να γίνεται τον Ιανουάριο του 2025.

Η Λειψία ζητά ένα ποσό μεγαλύτερο από 60 εκατομμύρια, ή τουλάχιστον με διαφορετικό τρόπο: με άμεση πληρωμή.Αυτή η δεύτερη προσφορά έρχεται λίγες ημέρες μετά τη λήξη της ρήτρας λήξης των 60 εκατομμυρίων για τον Ντάνι Όλμο (έληξε το Σάββατο 20 Ιουλίου). Η Μπάρτσα δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει 60 εκατομμύρια με τη μία, αλλά μετά την «αποτυχία» της πρώτης πρότασης, επιμένει να έρθει πιο κοντά στη γερμανική ομάδα. Προτεραιότητα της Μπάρτσα αποτελεί η επιχείρηση του Γουίλιαμς, η οποία παραμένει ενεργή. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός έχει δύο εβδομάδες άδεια πριν πάει στην Μπιλμπάο για προετοιμασία, αν και θα μπορούσε να ενταχθεί νωρίτερα στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More