Tuesday, April 15, 2025
Home » Μοράτα: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα άφηνα ποτέ την Ατλέτικο»

Μοράτα: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα άφηνα ποτέ την Ατλέτικο»

0 comments

Η φετινή σεζόν για τον Άλβαρο Μοράτα είναι γεμάτη αλλαγές.

Ο Ισπανός επιθετικός αποφάσισε φέτος το καλοκαίρι να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης και πήρε μεταγραφή στο Μιλάνο, για χάρη της Μίλαν.

Βέβαια η μεταγραφή αυτή δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διότι ο Μοράτα στο «Σαν Σίρο» δεν κατάφερε να προσαρμοστεί με μόλις έξι γκολ και δύο ασίστ.

Τελικά η σχέση αυτή δεν προχώρησε και ο Μοράτα στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι αποκτήθηκε από τη Γαλατάσαραϊ με τη μορφή δανεισμού.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε όμως ο 32χρονος αποκάλυψε ότι ήταν μεγάλο λάθος που αποφάσισε να φύγει το καλοκαίρι από την Ατλέτικο Μαδρίτης, την ώρα που ο Σιμεόνε ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άλβαρο Μοράτα:

«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, δεν θα άφηνα την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Το καλοκαίρι θα έπρεπε να είχα σκεφτεί τα πράγματα καλύτερα, αλλά τώρα δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξω. Όλο αυτό το θέμα με απασχολούσε κατά τη διάρκεια του EURO.
Είχα ανάγκη να νιώσω ότι με εκτιμούν και με αγαπούν και ο Σιμεόνε με ήθελε πραγματικά. Ο πατέρας μου και ο ατζέντης μου είπαν ότι έκανα λάθος, αλλά εγώ δεν τους άκουσα».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
    -
    00:00
    00:00