Thursday, October 10, 2024
Home » Μοντνόρ και Νικόλας έχουν τη μεγαλύτερη αξία!

Μοντνόρ και Νικόλας έχουν τη μεγαλύτερη αξία!

0 comments

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι η τελευταία έκθεση του Διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Ερευνών της Ελβετίας (CIES) σε περισσότερα από 60 πρωταθλήματα. Παρουσιάζει τους συλλόγους και τους ποδοσφαιριστές με την μεγαλύτερη μετεγγραφική αξία.

Οι εκτιμήσεις για την αξία κάθε παίκτη υπολογίστηκαν με βάση ένα στατιστικό μοντέλο, με δείγμα 8389 μετεγγραφές που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ Ιουλίου 2014 και Μαρτίου 2024 και αφορούσαν 6347 ποδοσφαιριστές!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα τη μεγαλύτερη μετεγγραφική αξία στο κυπριακό πρωτάθλημα έχει ο Μοντνόρ του Άρη, η οποία κυμαίνεται από 4,3-5,5 εκ. ευρώ! Μεγαλύτερη αξία από την Ομόνοια έχει ο Νικόλας Παναγιώτου (2,4-3,1 εκ.), από το ΑΠΟΕΛ ο Μαρκίνιος (2,0-2,4 εκ.), από την Πάφος FC Ο Ντράγκομιρ (1,4-1,6 εκ.), από τον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες (1,1-1,4 εκ.), από την Ανόρθωση ο Χρυσόπουλος (0,62-0,7 εκ.) και από τη Νέα Σαλαμίνα ο Βίκτωρος (0,62-0,7 εκ.).

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More