Friday, September 20, 2024
Home » Μοιραία μετωπική σύγκρουση προκάλεσε τον θάνατο του Πολ Τζούλιους – Στο πένθος η Ένωση Νέων Παραλιμνίου

Μοιραία μετωπική σύγκρουση προκάλεσε τον θάνατο του Πολ Τζούλιους – Στο πένθος η Ένωση Νέων Παραλιμνίου

0 comments

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ένωση Νέων Παραλιμνίου λόγω του τραγικού θανάτου του ποδοσφαιριστή Πολ Τζούλιους, 20 χρόνων, από τη Νιγηρία ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί της Τρίτης στον Πρωταρά.

Μέσω ανακοίνωσης η ομάδα ανακοίνωσε τον θάνατο του ποδοσφαιριστή της και εξέφρασε θλίψη και οδύνη για τον απροσδόκητο χαμό του. «Η τραγική είδηση του θανάτου, μας έχει συγκλονίσει όλους. Παρά τις δυσκολίες και τις ταλαιπωρίες που αντιμετώπισε για να ενταχθεί στην οικογένειά μας, παρέμεινε ακλόνητος και αποφασισμένος να εκπληρώσει τους στόχους του» αναφέρει στην ανακοίνωση η ΕΝΠ. Σημειώνει ακόμη πως η μνήμη του «θα μείνει ζωντανή στις καρδιές μας, και η απουσία του θα είναι αισθητή. Είμαστε στο πλευρό της οικογένειάς και των αγαπημένων του αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

65c55c6e 9c5d 4e47 A595 37d55f70f34b

Σύμφωνα με πληροφορίες η θανατηφόρα τροχαία οδική σύγκρουση σημειώθηκε λίγο μετά τις 06:30 το πρωί. Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται από την Τροχαία Αμμοχώστου ενώ ο 20χρονος ποδοσφαιριστής οδηγούσε σαλούν όχημά με κατεύθυνση από Παραλίμνι προς Πρωτάρα σε κάποιο σημείο το δρόμου, λίγο πριν τα φώτα Καμίτση, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του. Το αποτέλεσμα ήταν να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο σαλούν όχημα.

Podof 1 1536x1152

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δυο οδηγοί και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι. Οι επί καθήκοντι ιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατο του 20χρονου.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More