Friday, September 27, 2024
Home » Μιχαηλούδης: «Στις δυνατότητές μας το συμβόλαιο του Κριχόβιακ»

Μιχαηλούδης: «Στις δυνατότητές μας το συμβόλαιο του Κριχόβιακ»

0 comments

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Ανόρθωσης, Χριστόφορος Μιχαηλούδης για όλα όσα αφορούν την ομάδα του. Τα κυριότερα σημεία:

Για την μεταγραφή του Κριχόβιακ: «Για τον Κριχόβιακ είπαμε από την αρχή ότι ήταν πολύ δύσκολη περίπτωση, ήταν τελειωμένη αρνητικά, όμως όταν πλησιάζει το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αλλάζουν καταστάσεις. Ο ποδοσφαιριστής ίσως να έκανε δεύτερες σκέψεις και αποδέχθηκε την πρόταση μας να έρθει στην ομάδα. Αν δει κάποιος το βιογραφικό του καταλαβαίνει ότι είναι παίκτης επιπέδου. Στα 34 του χρόνια αυτή η ποιότητα παίκτη και με βάση τις συμμετοχές που έχει τα τελευταία χρόνια είναι τιμή μας που θα έρθει στην Κύπρο. Έρχεται το βράδυ στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του. Ακολουθούσε πρόγραμμα με τον γυμναστή του, όμως θα θέλει τον χρόνο του να είναι 100% έτοιμος για να βοηθήσει. Αγωνιστικά μέχρι τον Μάιο έκανε γεμάτη χρονιά, από εκεί και πέρα είναι θέμα των προπονητών πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσει».

Για το συμβόλαιο του: «Έρχεται με ένα συμβόλαιο που είναι στις οικονομικές μας δυνατότητες χωρίς να ξεφεύγουμε από το μπάτζετ. Καταφέραμε να μην ξεφύγουμε από το μπάτζετ. Το συμβόλαιο του Κριχόβιακ δεν είναι συμβόλαιο που δεν θα είμαστε συνεπείς, δέχθηκε την προσφορά που κάναμε εμείς και ήταν στα οικονομικά μας δεδομένα».

Για το ματς με Εθνικό: «Μία ομάδα δύσκολη και ένα γήπεδο που διαχρονικά η Ανόρθωση δεν περνούσε εύκολα απογεύματα. Είδαμε την ποιότητα που έχει ο Εθνικός, νίκησε το ΑΠΟΕΛ, πήρε ισοπαλία με την ΑΕΚ. Εμείς θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις νίκες, όμως πρέπει να είμαστε καλοί γιατί αν δεν είσαι καλός δεν κερδίζεις».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Εκτός οι Τεϊσέιρα, Σπόλιαριτς και Ιωάννου. Αμφίβολοι οι Μλάντζοβιτς και Ίλιεφ. Ο δεύτερος μάλλον θα είναι στην αποστολή, ο Μλάντζοβιτς θα διαφανεί σήμερα αν θα τα καταφέρει».

Για τα εισιτήρια: «Μας δόθηκε η ανατολική εξέδρα περίπου 2000 εισιτήρια, είναι ικανοποιητική η προπώληση και νομίζω θα γεμίσουμε την εξέδρα, καθώς ο κόσμος πάντα είναι δίπλα στην ομάδα».

Για τις ποινές που έγιναν πιο αυστηρές: «Καλούμε τον κόσμο να είναι προσεκτικός γιατί τα λεφτά είναι από την τσέπη του κόσμου που παίρνουμε. Η Ανόρθωση βασίζεται σε αυτά τα λεφτά και είναι από οικονομικές εκστρατείες που παίρνει τα λεφτά. Πρέπει όλοι να είναι προσεκτικοί. Δεν ξέρω ακόμη γιατί δεν βρέθηκαν λύσεις. Βλέπουμε στην Ευρώπη να κάθονται δίπλα-δίπλα οπαδοί αντίθετων ομάδων. Έχω ένα φίλο μου, τον Μάριο που δούλευε στο εξωτερικό και είχε την υπευθυνότητα των αγώνων Ρέιντζερς-Σέλτικ και βρήκαν τρόπους να υπάρχουν φίλοι και των δύο ομάδων στο γήπεδο».

Για τη διοίκηση: «Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον για την προεδρία, οι υποψηφιότητες λήγουν τη Δευτέρα».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise