Monday, October 14, 2024
Home » Μιχαηλούδης: Η ΑΕΚ, το συμβόλαιο του Χρυσοστόμου και ο συνδυασμός Πραστίτη

Μιχαηλούδης: Η ΑΕΚ, το συμβόλαιο του Χρυσοστόμου και ο συνδυασμός Πραστίτη

0 comments

Χρήσιμο για τον Γιάννη Οκκά και αρκετούς ποδοσφαιριστές χαρακτηρίζουν στην Ανόρθωση το φιλικό της περασμένης Παρασκευής (11/10) με τον Εθνικό (0-0) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου, Χριστόφορος Μιχαηλούδης αναφέρθηκε στα μαζεμένα ντέρμπι που ακολουθούν, το συμβόλαιο του Ανδρέα Χρυσοστόμου και τις διεργασίες του Κυριάκου Πραστίτη για να σχηματίσει συνδυασμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το φιλικό με τον Εθνικό:: «Ήταν καθαρά για τον Γιάννη Οκκά για να βγάλει κάποια συμπεράσματα. Το φιλικό έδωσε την ευκαιρία στον Κριχόβιακ για να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχή. Ήταν μια καλή ευκαιρία και για τον Σπόλιαριτς και για τον Τεϊσέιρα. Έβγαλε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα ο Γιάννης Οκκάς για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ και τα μαζεμένα ντέρμπι: «ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Άρης είναι τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια μας, ένα πρόγραμμα δύσκολο. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Τώρα παίζουμε εκτός έδρας με την ΑΕΚ, μια ομάδα που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Θα πάμε για τους τρεις βαθμούς. Αύριο επαναρχίζουν οι προπονήσεις και ο προπονητής θα ετοιμάζει την ομάδα».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Σπόλιαριτς και Τεσέιρα επιστρέφουν. Οι υπόλοιποι είναι μέσα εκτός από τους Γούλερι, Γκαρσία, Ιωάννου και Κάργα. Ο Χρυσοστόμου θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ και θα μείνει εκτός με τον ΑΠΟΕΛ (σ.σ. τιμωρημένος)».

Για το συμβόλαιο του Ανδρέα Χρυσοστόμου: «Λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι, θέλουμε να τον κρατήσουμε και θα καλεστεί για επαφές. Να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το νέο Δ.Σ. και θα προσχωρήσουν όλα. Την Παρασκευή στη Συνέλευση θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης ο συνδυασμός του Κυριάκου Πραστίτη».

Έχει ετοιμαστεί ο συνδυασμός του Κυριάκου Πραστίτη; «Γίνονται καθημερινά συναντήσεις με ανθρώπους που θέλει ο κ. Πραστίτης να έχει στο πλευρό του. Ακούγονται συνεχώς ονόματα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο. Στις 18 του μήνα τα μέλη θα έχουν μπροστά τους τον συνδυασμό για να τον εγκρίνει».

Αν θα βρίσκεται στο συμβούλιο ο επικεφαλής του τμήματος καλαθόσφαιρας, Αντώνης Μικελλίδης: «Να περιμένουμε να παρουσιαστεί στις 18 του μήνα το Δ.Σ. και τα νέα ονόματα».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More