Tuesday, September 24, 2024
Home » Μια φορά να πουν «όλοι έχουμε ευθύνη»

Μια φορά να πουν «όλοι έχουμε ευθύνη»

0 comments

Αυτό που ζούμε τις τελευταίες ημέρες, από την περασμένη Κυριακή, με αφορμή τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι Απόλλων – ΑΕΛ, είναι σκηνικό που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Συζητήσεις, αναλύσεις, να επιρρίπτονται ευθύνες από τον ένα φορέα στον άλλο, αλλά κανείς στο τέλος της ημέρας να μην αναλαμβάνει την ευθύνη. Αν περιμένουν όλοι αυτοί που εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο, ότι θα βρεθεί επιτέλους μια λύση με τον τρόπο που συμπεριφέρονται και προσεγγίζουν το όλο ζήτημα, μάλλον κοροϊδεύουν τον εαυτό τους.

Πότε επιτέλους όλοι οι φορείς θα βγουν και θα πουν «όλοι έχουμε ευθύνη»; Μάλλον ποτέ, γιατί δυστυχώς σ’ αυτό τον τόπο μάθαμε να επιρρίπτουμε ο ένας ευθύνη του άλλου και να μην παραδεχόμαστε τα λάθη μας. Όποιος κι αν φταίει στην προκειμένη περίπτωση, όποιοι κι αν έφταιγαν σε άλλα παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν, μπορούν επιτέλους να βρεθούν όλοι σ’ ένα τραπέζι και να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βρουν πραγματικά τι φταίει και να αναζητήσουν ουσιαστικές λύσεις; Την απάντηση μόνο οι ίδιοι την έχουν, είτε είναι η Αστυνομία, είτε η ΚΟΠ, είτε τα Σωματεία.

Δεν είναι ότι δεν μπορούν, αλλά φροντίζουν μέσα από τις τοποθετήσεις τους να «φωνάζουν» πως δεν θέλουν. Όλοι φταίνε, άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο. Όσο δεν λαμβάνουν από κοινού δραστικά μέτρα, τίποτα δεν θα γίνει. Αύριο, μεθαύριο, θα συζητάμε δυστυχώς για παρόμοια περιστατικά. Ξανά απ’ την αρχή. Ας μην σπαταλούν φαιά ουσία. Θέλετε πάταξη της βίας στα γήπεδα; Αποφάσεις τώρα. Αποτελεσματικά μέτρα και όχι επιφανειακή προσέγγιση.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More