Friday, September 20, 2024
Home » Με τους χούλιγκαν δεν ασχολείται κανείς!

Με τους χούλιγκαν δεν ασχολείται κανείς!

0 comments

Ίδια ταινία σε επανάληψη. Η μάστιγα της βίας στα κυπριακά γήπεδα γιγαντώνεται και κανείς δεν δείχνει πραγματική βούληση για πάταξη του φαινομένου. Αντ’ αυτού, η επόμενη ημέρα των τραγελαφικών γεγονότων που έφεραν την αναβολή του λεμεσιανού ντέρμπι Απόλλων – ΑΕΛ, βρήκε το μπαλάκι της ανάληψης ευθυνών να πηγαινοέρχεται και τους αρμόδιους να αναλώνονται σε παιχνίδι εντυπώσεων με γεμάτη ατζέντα.

Η κόντρα της Κυβέρνησης με την ΚΟΠ με φόντο το μέτρο απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών αναζωπυρώθηκε. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης βρήκε την ευκαιρία και… δακτυλοδείχνει την ηγεσία της ΚΟΠ, σημειώνοντας πως «αγνόησε τις ανησυχίες και την αναγκαιότητα λήψης προληπτικών μέτρων», ενώ την καλεί να «σταματήσει να κρύβεται και να αναλάβει τις βαρύτατες ευθύνες που της αναλογούν, εφαρμόζοντας αυστηρά τις πρόνοιες της κείμενης νομοθεσίας». Η Ομοσπονδία αντικρούει τους ισχυρισμούς υπογραμμίζοντας πως τα επεισόδια δεν έγιναν μεταξύ οπαδών, επομένως καμία σχέση δεν έχουν με τη μετακίνηση οπαδών και τονίζει πως επιβάλλει τις ανάλογες ποινές, βάσει των τροποποιημένων πειθαρχικών της κανονισμών.

Η Αστυνομία καλεί την Πολιτεία «να ενισχύσουν το κύρος και την αξιοπρέπεια του Αστυνομικού», ο Απόλλων ζητά να τηρηθούν οι κανονισμοί για να πάρει το ματς στα χαρτιά και η ΑΕΛ κάνει λόγο για «σκοτεινά» σημεία στην απόφαση μη διεξαγωγής του αγώνα. Με την ουσία του προβλήματος, δηλαδή τους χούλιγκαν που αλωνίζουν ανενόχλητοι με ναυτικές φωτοβολίδες στα χέρια και την αδυναμία των Σωματείων, της ΚΟΠ και ενός ολόκληρου κράτους να τους «πετάξει» μια και καλή εκτός γηπέδων, δεν ασχολείται κανείς.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More