Monday, September 16, 2024
Home » Με τον αέρα του φαβορί Ομόνοια και Πάφος

Με τον αέρα του φαβορί Ομόνοια και Πάφος

0 comments

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους τηςStoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια |https://safergambling.gov.cy/| Η Stoiximanκατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Ώρα Conference League για τις ομάδες μας απόψε, με την Ομόνοια και την Πάφο να ψάχνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Δύο οι εκπρόσωποί μας στο Conference League πλέον μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό της ΑΕΚ στον προηγούμενο γύρο από Πάκσι, με την Ομόνοια να αγωνίζεται κόντρα στην ουγγρική Φεχερβάρ και την Πάφο να αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Όπως και στον προηγούμενο γύρο, έτσι και τώρα, οι ομάδες θεωρούνται φαβορί για την πρόκριση, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των στοιχηματικών εταιρειών.

Πρώτος αγώνας για την Ομόνοια στο ΓΣΠ και είναι πολύ σημαντικό απόψε να μπουν οι βάσεις της πρόκρισης, για να μην πάνε υπό πίεση οι «πράσινοι» στην Ουγγαρία την επόμενη εβδομάδα. Στον προηγούμενο γύρο η Ομόνοια απέκλεισε την Τορπέντο Κιουταΐσι με δύο νίκες, ενώ η Φεχερβάρ άφησε εκτός την Σάμκαβιτ με μία νίκη και μία ισοπαλία. Απόψε η νίκη της Ομόνοιας έχει απόδοση 1.75, η ισοπαλία είναι στο 3.50 και η νίκη της Φεχερβάρ δίνει 5.40 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Στο 1.45 η πρόκριση της Ομόνοιας, στο 2.62 η πρόκριση της Φεχερβάρ. Το over 2.5 γκολ δίνει 2.02 και το over 3.5 γκολ είναι στο 3.40, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 1.70. Στο 1.93 το GG, στο 1.78 το NG.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Το πρώτο παιχνίδι της Πάφου είναι εκτός έδρας, με τους Κυπελλούχους να ψάχνουν το καλό αποτέλεσμα απόψε στη Βουλγαρία για να διεκδικήσουν την πρόκριση στη Λεμεσό σε μία εβδομάδα. Η Πάφος απέκλεισε την Ζαλγκίρις στην παράταση στον προηγούμενο γύρο, ενώ η ΤΣΣΚΑ Σόφιας πέρασε την Μπούντουσνοτς με μία νίκη και μία ισοπαλία. Απόψε η νίκη της ΤΣΣΚΑ Σόφιας έχει απόδοση 3.50, η ισοπαλία είναι στο 3.78 και η νίκη της Πάφου δίνει 2.22 στην Stoiximan. Η πρόκριση των Βούλγαρων δίνει 3.15 και της Πάφου 1.33. Το over 2.5 γκολ δίνει 2.02 και το over 3.5 γκολ είναι στο 3.45, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 1.75. Στο 1.85 το GG, στο 1.85 και το NG.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More