Tuesday, October 22, 2024
Home » Μετά τους ληστές, ο Αρτέτα έκανε νέο «χουνέρι» στους παίκτες του με επαγγελματία του Freestyle Football!

Μετά τους ληστές, ο Αρτέτα έκανε νέο «χουνέρι» στους παίκτες του με επαγγελματία του Freestyle Football!

0 comments

Τη σεζόν 2022-2023 ήταν τα ηχεία στο προπονητικό κέντρο που έπαιζαν το You ‘ll never walk alone πριν από ματς στο «Άνφιλντ».

Πριν από καιρό ήταν η… πρόσληψη επαγγελματιών ληστών για να κλέψουν τ’ αντικείμενα των παικτών σε εστιατόριο, με σκοπό να μάθουν άπαντες πως θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση ανά πάσα στιγμή.

Τώρα, σκοπός ήταν η αύξηση των επιπέδων ενέργειας των παικτών. Ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο αποκάλυψε στον Guardian τη μέρα που εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή, ένα νέο μέλος του υπαλληλικού προσωπικού. «Τους γνωρίζαμε όλους τους σερβιτόρους, αλλά εκείνη τη φορά είδαμε έναν καινούργιο.

Και ο Μικέλ είπε να παίξουμε πάλι ένα παιχνίδι κόντρα στους συνεργάτες του, αλλά με κινήσεις freestyle, προτού πάμε στο γήπεδο. Ο Νίκο (σ.σ. Γιοβέρ, προπονητής στατικών φάσεων) έκανε πως τραυματίστηκε και ξαφνικά ήρθε να τον αντικαταστήσει ο νέος “σερβιτόρος”.

Μας άφησε όλους άφωνους με τις ντρίμπλες του και φυσικά καταλάβαμε όλοι εκ του αποτελέσματος τι είχε συμβεί. Όλοι αρχίσαμε να γελάμε και ξαφνικά άλλαξε όλη η ενέργεια ανάμεσά μας…» ήταν τα λόγια του Ουκρανού αριστερού μπακ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More