Monday, October 14, 2024
Home » Μετά τη Μαρσέιγ, ο Πογκμπά δέχθηκε κρούση και από τη Λος Άντζελες FC

Μετά τη Μαρσέιγ, ο Πογκμπά δέχθηκε κρούση και από τη Λος Άντζελες FC

0 comments

Ο Πολ Πογκμπά, έχοντας πρώτα δεχθεί κρούση από τη Μαρσέιγ, προσέλκυσε και το ενδιαφέρον της Λος Άντζελες FC, ομάδα του MLS, η οποία φέρεται να ήρθε σε επαφή με τον Γάλλο προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα μεταγραφής του στην ομάδα όταν αποχωρήσει από τη Γιουβέντους.

Υπενθυμίζεται πως Το CAS αποφάσισε να ρίξει την ποινή του Πολ Πογκμπά για την υπόθεση ντόπινγκ και πλέον ο ίδιος αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα το Μάρτιο του 2025.

Μετά την ανακοίνωση της μείωσης της ποινής, η Γιουβέντους συναντήθηκε με τη πλευρά του παίκτη για να συζητηθεί το μέλλον του στον σύλλογο, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026, και υποστηρίζεται πως οι δύο πλευρές πρόκειται να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Εφόσον αυτή η εκτίμηση επιβεβαιωθεί, τότε η Μαρσέιγ, αλλά και η ομάδα του MLS κατά πάσα πιθανότητα θα κινηθούν επισήμως για την απόκτηση του άλλοτε ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More