Wednesday, October 16, 2024
Home » «Μαύρη ημέρα για το αγγλικό ποδόσφαιρο, είμαστε περίγελος»: To πρωτοσέλιδο της Daily Mail κατά Τούχελ!

«Μαύρη ημέρα για το αγγλικό ποδόσφαιρο, είμαστε περίγελος»: To πρωτοσέλιδο της Daily Mail κατά Τούχελ!

0 comments

Στον αστερισμό του Τόμας Τούχελ θα ζει από τον Ιανουάριο του 2025 η Αγγλία, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, έχει έρθει σε συμφωνία με τον πολύπειρο Γερμανό τεχνικό, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσίας.

Ο πρώην προπονητής των Ντόρτμουντ, Παρί, Τσέλσι και Μπάγερν, μετά από αρκετούς μήνες αποχής από τους πάγκους, είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στη δράση, αναλαμβάνοντας τα «τρία λιοντάρια».

Ωστόσο, η συγκεκριμένη απόφαση της FA, μόνο ενθουσιασμό δεν έχει προκαλέσει στους Άγγλους, με την «Daily Mail», να εξαπολύει σφοδρή κριτική στο πρωτοσέλιδο της, κάνοντας μάλιστα λόγο για μαύρη ημέρα στο ποδόσφαιρο της χώρας!

«Η Αγγλία στοιχηματίζει σε έναν… Γερμανό αλλά ο Τούχελ έχει 18 μήνες για να αποδείξει ότι μπορεί. Ο Σάουθγκεϊτ μπορεί να μην ήταν η προτίμηση όλων ωστόσο έδωσε μια ταυτότητα στην ομάδα και μας έκανε όλους να πιστέψουμε. Τώρα η FA συμφώνησε με τον Τούχελ που διαθέτει ένα αμφισβητούμενο παρελθόν. Είναι αυτή η επιλογή η καλύτερη που είχαμε; Κανείς δεν έμαθε από το παρελθόν με τους Καπέλο και Έρικσον; Αυτή είναι μια μαύρη ημέρα για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Είμαστε ο περίγελος του ποδοσφαιρικού κόσμου», αναφέρει μεταξύ άλλων στο κείμενο της η Daily Mail.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More