Monday, September 16, 2024
Home » Μαρτίνς: «Περήφανος για τους παίκτες μου, θα πιστέψουν στους εαυτούς τους»

Μαρτίνς: «Περήφανος για τους παίκτες μου, θα πιστέψουν στους εαυτούς τους»

0 comments

Ικανοποιημένοι δηλώνουν στην Ομόνοια Αραδίππου με το ισόπαλο 0-0 κόντρα στην Ανόρθωση, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Ούγκο Μαρτίνς δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου για τον βαθμό. Ξέραμε ότι η Ανόρθωση θα βάλει πολλούς παίκτες μπροστά για να πιέσει. Αυτό που προσπαθήσαμε στα πρώτα 20 λεπτά ήταν να χρησιμοποιήσουμε τον χώρο πίσω από την άμυνα για αντεπιθέσεις. Μετά το εικοσάλεπτο αρχίσαμε να παίζουμε και να ελέγχουμε κάποιες στιγμές του αγώνα δημιουργώντας και κάποιες ευκαιρίες».

Υπάρχουν τρία αποτελέσματα, πήραμε την ισοπαλία που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Πιστεύω ότι μετά από αυτό το παιχνίδι οι παίκτες μου θα πιστέψουν περισσότερο στον εαυτό τους. Χρησιμοποιήσαμε 8 Κύπριους, τρεις νεαρούς από την Εθνική κάτω των 21 ετών. Δεν το κάναμε λόγω μπάτζετ αλλά επειδή πιστεύω πως μπορούν να ανταγωνιστούν τους υπόλοιπους και τους έχω εμπιστοσύνη».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More