Monday, September 16, 2024
Home » Μαρσέιγ: Απογοητευμένοι οι οπαδοί μετά την μετεγγραφή Γκρίνγουντ

Μαρσέιγ: Απογοητευμένοι οι οπαδοί μετά την μετεγγραφή Γκρίνγουντ

0 comments

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ ξεσπούν εναντίον της υπογραφής του Μέισον Γκρίνγουντ, χαρακτηρίζοντας την κίνηση «αηδιαστική» και «ανήθικη» σε μια σειρά από καυτά διαδικτυακά παραληρήματα.

Ο γαλλικός σύλλογος ολοκλήρωσε την απόκτηση του 22χρονου Γκρίνγουντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 32 εκατομμυρίων ευρώ.

Την περασμένη σεζόν ο 22χρονος αναδείχθηκε παίκτης της σεζόν στη Χετάφε μετά από 10 γκολ και έξι ασίστ ως δανεικός, όμως οι σκιές πάνω από το όνομά του μετά τις κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, επίθεση και εξαναγκαστική συμπεριφορά τον Οκτώβριο του 2022, οι οποίες αποσύρθηκαν τον Φεβρουάριο του 2023, όταν βασικοί μάρτυρες αποσύρθηκαν, παραμένουν!

Ο επιθετικός αρνήθηκε κάθε αδίκημα όμως μεγάλη μερίδα οπαδών της Μαρσέιγ ήταν εξ’ αρχής αντίθετοι με την μεταγραφή και ξεκίνησαν μια εκστρατεία #GreenwoodNotWelcome νωρίτερα τον Ιούλιο και ενώ κάποιοι τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο με επευφημίες το βράδυ της Τετάρτης, άλλοι διαμαρτυρήθηκαν με πιο έντονο τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ποτέ δεν ντράπηκα τόσο πολύ να υποστηρίζω αυτόν τον σύλλογο. Αηδία να βλέπω αυτόν τον τύπο με τα χρώματά μας, αηδία να βλέπω ότι τον υπερασπίζονται ή ακόμα και τον υποστηρίζουν κάποιοι. Χωρίς εμένα», έγραψε ένας στο Twitter.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More