Friday, September 20, 2024
Home » Λόικ Τανζί της «L΄Equipe»: «Πρόταση του Ολυμπιακού Πειραιώς στην ΑΕΚ για Φαράζ»

Λόικ Τανζί της «L΄Equipe»: «Πρόταση του Ολυμπιακού Πειραιώς στην ΑΕΚ για Φαράζ»

0 comments

Για άλλη μία φορά το όνομα του Ιμάντ Φαράζ εμφανίζεται στο προσκήνιο σε μετεγγραφικό ρεπορτάζ ελληνικής ομάδας. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Γάλλου δημοσιογράφου, Λόικ Τανζί της εφημερίδας «L΄Equipe», ο ακραίος επιθετικός της ΑΕΚ Λάρνακας όχι μόνο είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, αλλά η ομάδα του Πειραιά παρουσιάζεται έτοιμη να προχωρά στο…παρασύνθημα.

«Αυτή την στιγμή στη Λάρνακα ο Ιμάντ Φαράζ έλαβε πρόταση από τον Ολυμπιακό με τον οποίο προχωρούν οι διαπραγματεύσεις», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή της κυπριακής ομάδας.

Twitter

Τις πληροφορίες εντόπισε και δημοσιεύει η ελλαδική ιστοσελίδα sdna.gr, η οποία καταγράφει πως ο Φαράζ αγωνίζεται στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2021 και μετράει συνολικά 120 συμμετοχές, 16 γκολ και 16 ασίστ. Πιο παλιά έπαιξε στις Λιλ και Μουσκρόν, ενώ το συμβόλαιό του με το κυπριακό κλαμπ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026. Σημειώνεται, επίσης, πως για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή έπαιζε θετικό report στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, όπως είχε γράψει το SDNA πριν από ένα χρόνο.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More