Saturday, October 5, 2024
Home » Λογομαχίες με… χρέωση!

Λογομαχίες με… χρέωση!

0 comments

Είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς έχουμε φτάσει να επιδεικνύουμε μια νέα μορφή άκαμπτης αυστηρότητας, όπου περιστατικά που αλλού θα θεωρούνταν… εκφράσεις ποδοσφαιρικής έντασης, καταλήγουν να γίνονται αφορμή για τιμωρίες. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να δικαιολογηθεί η ακραία συμπεριφορά. Ωστόσο, στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής μεταξύ Πάφος FC και Νέας Σαλαμίνας, δύο οπαδοί των γηπεδούχων ενεπλάκησαν σε έντονη λογομαχία, αντάλλαξαν φωνές και προσπάθησαν να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον.

Αυτό το περιστατικό, που συνήθως θα επιλύονταν από την άμεση παρέμβαση των επιτηρητών ασφαλείας, κατέληξε να επιφέρει πρόστιμο στην ομάδα. Το παράδοξο είναι ότι η ποινή δεν επιβλήθηκε για βίαιες συμπεριφορές ή σοβαρή σύρραξη, αλλά για μια λεκτική διαμάχη ανάμεσα σε οπαδούς της ίδιας ομάδας.

Φτάσαμε, λοιπόν, στο σημείο να αναρωτιόμαστε αν οι παρατηρητές αγώνα έχουν αναλάβει τον ρόλο άγρυπνων φρουρών κάθε μικροέντασης στις εξέδρες. Αυτή η σκληρή γραμμή επιτήρησης δεν αποσκοπεί στην πραγματική εξάλειψη της βίας, αλλά ποινικοποιεί ακόμα και εκδηλώσεις πάθους που χαρακτηρίζουν το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα είναι η σταδιακή… αποστείρωση της γηπεδικής εμπειρίας, καθώς οι ομάδες κινδυνεύουν να τιμωρηθούν για το παραμικρό ξέσπασμα δύο οπαδών μεταξύ τους!

Σαφώς και ο κόσμος πρέπει να τηρεί τους κανονισμούς και να έχει κόσμια συμπεριφορά. Όμως, αν η κάθε διαφωνία ή ένταση αντιμετωπίζεται με αυστηρά πρόστιμα, τότε το ποδόσφαιρο κινδυνεύει να χάσει την ψυχή και τη ζωντάνια που το καθιστούν μοναδικό.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More