Friday, September 20, 2024
Home » Λιθουανία-Κύπρος: Το πρώτο ημίχρονο επαναλαμβάνει το ποδοσφαιρικό αυτονόητο

Λιθουανία-Κύπρος: Το πρώτο ημίχρονο επαναλαμβάνει το ποδοσφαιρικό αυτονόητο

0 comments

Το προβάδισμα της Εθνικής μας στο ημίχρονο του παιχνιδιού στην έδρα της Λιθουανίας με 1-0 επαναλαμβάνει το αυτονόητο πλέον: το ποδόσφαιρο δεν είναι άθλημα (αγωνιστικής) δικαιοσύνης και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μας… χαλά. Καθόλου!

Σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες υπερέχουν οι γηπεδούχοι εκτός από την πιο σημαντική: την ευστοχία. Η Κύπρος πέρασε δύσκολες στιγμές κυρίως στα πρώτα 30 λεπτά του παιχνιδιού, ωστόσο άντεξε κυρίως λόγω αστοχίας των αντιπάλων.

Προειδοποίησε πάντως προηγουμένως με τον Τζιωνή (23’) ότι έχει την ικανότητα να απειλήσει και στο 34’… πραγματοποίησε την απειλή της με υπέροχη συνεργασία τριών παικτών της: Τον Κάστανο (εξαιρετική κάθετη), τον Τζιωνή (πάσα – πάρε βάλε) και τον Πίττα (ψύχραιμο πλασέ στα δίχτυα).

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια και έκοψε κάπως τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων. Περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι δύο ομάδες στο δεύτερο 45λεπτο, με τη δική μας λογικά να περιμένει αρκετή πίεση από τους Λιθουανούς.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More