Friday, September 20, 2024
Home » Λεβέντης: «Δεν έγιναν επεισόδια, θέλουμε να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι»

Λεβέντης: «Δεν έγιναν επεισόδια, θέλουμε να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι»

0 comments

Την επιθυμία της ΑΕΛ να διεξαχθεί ο αγώνας με τον Απόλλωνα επανέλαβε ο Νικόλας Λεβέντης. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων έκανε λόγο για έλλειψη συντονισμού των αξιωματούχων, διερωτήθηκε για ποιο λόγο ο διαιτητής πιέστηκε να μην αρχίσει το παιχνίδι και τόνισε πως δεν υπήρξαν επεισόδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Η ΑΕΛ είναι η μόνο που έχει επίδειξη την απαραίτητη σοβαρότητα αποφεύγοντας ανεύθυνες δηλώσεις που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Δεν μπήκαμε σε αυτό το παιχνίδι, επιλέξαμε να τοποθετηθούμε μέσα από τις ανακοινώσεις και να συλλέξουμε όλα τα στοιχεία. Έχουμε αφήσει εδώ και δύο ημέρες τους κρατικούς αξιωματούχους να τοποθετηθούν και δυστυχώς ούτε καν μεταξύ τους δεν συμφωνούν τι έγινε. Ο καθένας λέει και ένα διαφορετικό σενάριο. Αυτό αποδεικνύει την έλλειψη συντονισμού και την διαφάνεια για να μάθει και ο κόσμος.

Εμείς μέσω του κλειστού κυκλώματος έχουμε ρίξει άπλετο φως σε σκοτεινά σημεία. Επειδή κάποιοι νομίζουν πως ήταν έλλειψη αδυναμίας, δεν είναι έτσι. Το γεγονός πως αφέθηκε απροστάτευτη η μοναδική είσοδος που θα φιλοξενούσε τους φίλους της ΑΕΛ, θέλουμε να ξέρουμε ποιος και γιατί έδωσε αυτή την οδηγία; Ποιος αξιωματικός έδωσε οδηγία να ψεκάζουν με χρήση δακρυγόνου; Ήταν να κάτσουν να τρώνε δακρυγόνα; Όταν έτρεξαν να φύγουν και βρήκαν είσοδο όπως δεν ήταν όπως έπρεπε δεν θα έμπαιναν; Αυτό δείχνει την έλλειψη πλάνου. Είναι ξεκάθαρα αυτά που λέω από το πλάνο κλειστού κυκλώματος. Θέλουμε να μάθουμε τον λόγο γιατί δεν υπήρξε καμία σωματική επαφή για να γίνουν επεισόδια; Τη λέξη “επεισόδια” πρέπει να τη διαγράψουμε γιατί δεν υπήρξαν ούτε πριν, ούτε στο γήπεδο. Τα μόνα που συνέβησαν ήταν δύο ώρες μετά το παιχνίδι που δεν διεξήχθη.

Για ποιο λόγο ο διαιτητής πιέστηκε να μην αρχίσει το παιχνίδι από τη στιγμή που δεν υπήρξε οτιδήποτε στο γήπεδο; Δεν χρησιμοποιήθηκε σπρέι από οπαδούς της ΑΕΛ και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το κλειστό κύκλωμα. Όταν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές δεν γνώριζαν το πλάνο. Εμείς ως σωματείο και ως οπαδοί θα αναλάβουμε την ευθύνη μας. Από όλους τους άλλους ποιος θα αναλάβει μία ευθύνη; Να παραδεχθούν ότι έκαναν λάθος. Κανένας δεν ανάλαβε την ευθύνη μέχρι σήμερα.

Σε τι δεν παρείχε ασφάλεια η αστυνομία στον διαιτητή; Αφού δεν υπήρχαν επεισόδια! Είναι ένα άλλο ζήτημα από ποιους δέχθηκε πίεση ο διαιτητής και το χειρίζονται οι νομικοί μας όταν θα τοποθετηθούν. Εμείς μιλάμε για έλλειψη πλάνου και να αναλάβουν την ευθύνη γιατί έχουν αποτύχει. Γιατί δεν πήγε κάποιος να κάνει τον έλεγχο όπως μας διέταξε η Αστυνομία. Ο ίδιος ο πρόεδρος πήγε πάνω στην κερκίδα και ο κόσμος ακολούθησε, στεκόταν σειρά 20 λεπτά και δεν ήρθε κάποιος να τους ελέγξει. Όταν και εφόσον ολοκληρωθεί η έρευνα από τη νομική μας ομάδα, είτε θα παραθέσουμε συνέντευξη Τύπου είτε θα τοποθετηθούμε με ανακοίνωση. Έχουμε λάβει και εμείς και ο Απόλλων την έκθεση παρατηρητή και διαιτητή».

Για τις δηλώσεις Λετυμπιώτη: «Έπρεπε όλοι να δείξουμε την απαραίτητή συνέπεια και σεβασμό. Γίνεται να μιλάμε για 800 χούλιγκαν. Μιλάμε για 800 ανθρώπους, όχι 800 χούλιγκαν. Για όνομα του Θεού. Ναι αναμένουμε μια συγνώμη από τον συγκεκριμένο κύριο για την άστοχη τοποθέτησή του».

Για την πρόταση να πάει το μητρώο της κάρτας στις ομάδες: «Εγώ σαν Σωματείο να δώσω τα προσωπικά δεδομένα των οπαδών μου γιατί η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά της;».

Για το γεγονός πως και άλλα ματς με Απόλλωνα διακόπηκαν: «Το τι έγινε στον αγώνα κυπέλλου δεν έχει σχέση με το προχθεσινό. Εκείνο το παιχνίδι ήταν ο ορισμός των επεισοδίων. Προχθές δεν έγινε τίποτα. Αυτό που θέλουμε είναι να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι. Είμαστε αισιόδοξοι για την εκδίκαση, έχουμε μια δυνατή νομική ομάδα και έχουμε τα δικά μας επιχειρήματα».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More