Friday, September 20, 2024
Home » Λεβέντης για Μίντσεφ: «Εμείς δεν είμαστε η περσινή διοίκηση της ΑΕΛ»

Λεβέντης για Μίντσεφ: «Εμείς δεν είμαστε η περσινή διοίκηση της ΑΕΛ»

0 comments

Σαφέστατο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Γκεόργκι Μίντσεφ, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν.

«Εμείς δεν είμαστε η περσινή διοίκηση», η χαρακτηριστική ατάκα του.

Η σχετική αναφορά του: «Έχουμε πει πολλές φορές πως οποιοδήποτε παίκτης θέλει να αποχωρήσει, είναι ευπρόσδεκτος να το κάνει. Είτε να φέρει πρόταση, είτε να μας το έλεγε και να αποχωρήσει. Θέλω να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών. Εμείς δεν είμαστε η περσινή διοίκηση. Δεν θα ανεχθούμε συμπεριφορές όπως του Μίντσεφ, ο οποίος μέσω των εκπροσώπων του νόμιζε πως θα κερδίσει άλλα πράγματα. Μας ενημέρωσε ότι δεν θέλει να συνεχίσει και συμφωνήσαμε να αποχωρήσει».

Επίσης, ο Λεβέντης μίλησε για μετεγγραφή γνωστού ονόματος, που βρίσκεται προ των πυλών της ΑΕΛ: «Πολύ πιθανόν μέχρι την Τετάρτη να έχουμε ακόμα μία προσθήκη. Είναι γνωστό το όνομα του παίκτη, αλλά τα ονόματα δεν παίζουν μπάλα. Δεν αγωνίστηκε ξανά στην Κύπρο. Υπάρχει προφορική συμφωνία με τον παίκτη».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More