Friday, September 27, 2024
Home » Λεβέντης/ΑΕΛ: «Προχωρούμε σε έφεση, δεν μπορείς να αποφασίζεις σε μιάμιση ώρα»

Λεβέντης/ΑΕΛ: «Προχωρούμε σε έφεση, δεν μπορείς να αποφασίζεις σε μιάμιση ώρα»

0 comments

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, μίλησε στον Supersport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».

Αναφέρθηκε για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή και είπε «η συγκεκριμένη απόφαση θεωρούμε ότι είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη» και υπενθύμισε όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΑΕΛ και ζήτησε να γίνει σεβαστό να μην προχωρήσει σε άλλες ειδήσεις καθότι πρόκειται για νομικά ζητήματα και απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί

-Για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή: «Θεωρούμε ότι είναι λανθασμένη και προβληματική. Γι’ αυτό προχωρούμε άμεσα σε έφεση. Να μου επιτρέψετε να μην μπούμε σε λεπτομέρειες, είναι νομικά θέματα και παρακαλώ να γίνει σεβαστό. Θέλει πολύ λεπτό χειρισμό. Αναμέναμε τέτοιου είδους απόφαση, θεωρούμε ότι έπρεπε να ακολουθηθεί μια πιο σωστή διαδικασία. Δεν μπορείς να αποφασίζεις σε μια με μιάμιση ώρα όσα αποφασίστηκαν σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Μέσα από το Εφετείο θα ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει η απόφαση ή αν θα αλλάξει. Περιμέναμε ότι θα γίνει ακρόαση, γι’ αυτό θεωρούμε ότι ήταν λανθασμένη η διαδικασία. Αυτό που μας ενοχλεί περισσότερο είναι ότι θα στερηθεί η ομάδα μας τον κόσμο μας για πέντε παιχνίδια. Αντιλαμβάνεστε την οικονομική ζημιά. Έχει επιβληθεί μία τόσο μεγάλη ποινή χωρίς να έχει συμβεί κάτι στο γήπεδο».

-Πότε θα γίνει η έφεση: «Εντός των ημερών. Υπάρχει περιθώριο 8 ημερών».

-Αν θα επηρεάσει την ομάδα η απόφαση: «Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες, η δουλειά τους είναι να προετοιμάζονται για το κάθε παιχνίδι. Η Ομόνοια είναι μια πολύ καλή ομάδα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αυτή τη φορά και στα 90 λεπτά για να αποχωρήσουμε με βαθμολογικό κέρδος από μια δύσκολη έδρα».

-Για τα αγωνιστικά: «Ο Τοκού και ο Μάμας θα είναι στην αποστολή, αν θα χρησιμοποιηθούν είναι καθαρά απόφαση του κ. Κόλμαν. Προέρχονται και οι δύο από μυϊκά προβλήματα, εναπόκειται στην κρίση του προπονητή μας αν θα τους χρησιμοποιήσει. Έβγαλαν ένα αρκετά μεγάλο μέρος της προπόνησης χθες».

-Για τον κόσμο: «Έχουν μείνει γύρω στα 50-55 εισιτήρια. Θεωρώ ότι θα πωληθούν κι αυτά εντός της ημέρας. Θα είναι δίπλα μας, τον χρειαζόμαστε. Κάποιοι θέλουν να μας στερήσουν τον κόσμο μας, τους καλούμε να στηρίξουν την ομάδα σε κόσμια πλαίσια».

-Αν η ΑΕΛ θα τιμωρήσει τους οπαδούς που έχουν συλληφθεί: «Οι οπαδοί που έχουν συλληφθεί είναι καθαρά θέμα της πολιτείας. Αλίμονο αν κάνουμε εμείς τους δικαστές. Υπάρχει κατηγορητήριο κι αν αποδειχθεί ότι έχουν παραβεί τη νομοθεσία τότε θα τιμωρηθούν από την πολιτεία, δεν έχει κάποια σχέση με την ΑΕΛ. Αν κάποιος παραβεί τη νομοθεσία που αφορά την κάρτα φιλάθλου τότε απαγορεύεται αυτόματα η παρουσία τους στο γήπεδο».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise