Thursday, September 19, 2024
Home » Λεβέντης: «Έχουμε εξοφλήσει όλες τις οφειλές και άρχισε η διαδικασία εγγραφής των παικτών»

Λεβέντης: «Έχουμε εξοφλήσει όλες τις οφειλές και άρχισε η διαδικασία εγγραφής των παικτών»

0 comments

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM ο υπέυθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα της Λεμεσού. Συγκεκριμένα, στάθηκε στο κεφάλαιο έμπαργκο, αναφέροντας ότι η ομάδα εξόφλησε τις οφειλές τις και προχώρησαν οι εγγραφές των παικτών.

Ακολούθως ανφέρθηκε και στους νεοαποκτηθείς Ρομπέρτα και Ιμανισίμουε, ο πρωτος ήταν η πρώτη επιλογή του Κρις Κόλμαν και οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών κράτησαν μέχρι και δύο μήνες. Όσο αφορά τον δεύτερο προέκυψαν κάποια εμπόδια με τη βίζα του και σε αυτό οφείλεται η καθυστέρηση στην άφιξή του.

Αναλυτικά:

«Κάναμε πολύ μεγάλο αγώνα να απεμπλακούμε από ένα υψηλό ποσό, έχουμε εξοφλήσει όλες τις οφειλές και άρχισε η διαδικασία εγγραφής των παικτών. Έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει τον σχεδιασμό και θα δούμε εάν ο κ. Κόλμαν χρειαστεί κάτι άλλο. Είμαστε σε επικοινωνία και αν ζητήσει κάτι, θα ζυγίσουμε τα οικονομικά δεδομένα και ευχαρίστως εάν είναι εφικτό να υλοποιηθεί», πρόσθεσε για το εμπάργκο που έπαψε πλέον να ισχύει.

Για την μετεγγραφή του Ρομπέρτα: «Με τον συγκεκριμένο υπήρξε επικοινωνία πριν ενάμισι με δύο μήνες. Ήταν η πρώτη επιλογή. Σχεδόν το 90% του σχεδιασμού καταφέραμε και φέραμε τους παίκτες που ήθελε ο προπονητής. Ήταν χρονοβόρα διαδικασία. Πολλές φορές χρειάζεται υπομονή για να κάνεις και το καλύτερο deal και να φέρεις αυτούς που χρειάζεται ο προπονητής. Μιλάμε για 15-16 νέους ποδοσφαιριστές, πρέπει να δοθεί χρόνος και στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο για να επέλθει η ομοιογένεια. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η τρεις βαθμοί σε κάθε παιχνίδι. Μετά από τη δεύτερη αγωνιστική θα έχουμε διακοπή και αυτό θα βοηθήσει περισσότερο την ομάδα».

Για τον Ιμανισίμουε: «Έχει αφιχθεί και αυτός, είναι σημαντικό που ξεπεράστηκαν με τη βίζα του, γενικώς οι Αφρικανοί παίκτες το έχουν αυτό το θέμα με τη βίζα τους και θα κάνει κι αυτός αγώνας δρόμου για να ανταπεξέλθει τις επόμενες εβδομάδες για να αποτελέσει και αυτός έναν από τους σημαντικούς κρίκους της αλυσίδας».

Για την παρουσία του κόσμου της ΑΕΛ στο φιλικό: «Κοιτάξτε, ο κόσμος της ΑΕΛ την ακολουθεί συχνά παντού, είτε φιλικά, είτε επίσημα, είτε Δεκαπενταύγουστο, πάντα. Είχαμε 600 άτομα, αριθμός εξαιρετικός για τέτοια περίοδο, ο κόσμος μας είναι πάντα εκεί και είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα συσπειρωθεί και θα στηρίξει την ομάδα».

Για το θέμα με τα γήπεδα: «Θεού θέλοντος να αρχίσει το πρωτάθλημα. Δέκα ημέρες πριν από την έναρξη για το πότε θα οριστούν οι αγώνες και σε ποιο γήπεδο θα παίξουμε μιας και θα έχουμε αρκετούς οπαδούς της ΑΕΛ μαζί μας. Όπου και να αγωνιστούμε θα πάμε προετοιμασμένοι. Υπάρχει ακόμη ένα φιλικό το Σάββατο στην Αρένα με την ΑΕΚ Λάρνακας, ένα πολύ καλό τεστ απέναντι σε μία εξαιρετική και πολύ πιο έτοιμη ομάδα».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More