Sunday, October 13, 2024
Home » Λαΐφης: «Ο Κύπριος παίκτης είναι στα σκουπίδια – Βαρεθήκαμε τα μεγάλα λόγια»

Λαΐφης: «Ο Κύπριος παίκτης είναι στα σκουπίδια – Βαρεθήκαμε τα μεγάλα λόγια»

0 comments

Την αποφασιστικότητα των Κύπριων ποδοσφαιριστών να δίνουν τα πάντα ανεξαρτήτως αντιπάλου στα παιχνίδια της Εθνικής Κύπρου μετέφερε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (12/10, 21:45) αγώνα με τη Ρουμανία στην Αρένα, για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Εθνών, ο διεθνής αμυντικός του ΑΠΟΕΛ στάθηκε στο γεγονός πως οι Κύπριοι παίκτες είναι στο περιθώριο στις ομάδες τους και η Εθνική αποτελεί ευκαιρία για να αποδείξουν ποιοι είναι.

«Δεν θέλω να πω πολλά, νομίζω βαρεθήκαμε όλοι τα μεγάλα λόγια. Ήρθε ένας νέος προπονητής με όρεξη. Αυτό που μας μετέδωσε είναι πως θέλει να αλλάξει την νοοτροπία. Και εμείς αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να τα δίνουμε όλα ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του ήταν ο μοναδικός Κύπριος ποδοσφαιριστής και αν πιστεύει ότι με τόσο λίγους Κύπριους να παίζουν στις ομάδες ο προπονητής θα έχει όλα όσα έχει για να κτίσει αυτό που θέλει: «Δυστυχώς δεν είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδα. Να μη παίζουν Κύπριοι παίκτες. Αυτό πρέπει να αλλάξει και σίγουρα μόνο μέσω της Εθνικής μπορεί να αλλάξει. Είναι στα χέρια μας να αλλάξει. Ξεκινώντας από αύριο να κάνουμε μια καλή πορεία για να επαναφέρουμε τον Κύπριο παίκτη.

Ο Κύπριος παίκτης δυστυχώς είναι στα σκουπίδια και αυτό πρέπει να αλλάξει. Να βγάλουμε τον εγωισμό μας και να πούμε ότι μόνο μέσω της Εθνικής να ξαναφέρουμε τον Κύπριο παίκτη εκεί που πρέπει. Από αύριο να τα δώσουμε όλα για να μας πιστέψουν. Δυστυχώς έτσι είναι η νοοτροπία του Κύπριου. Ξεκινώντας από εμάς να φέρουμε τον Κύπριο παίκτη ξανά στα γήπεδα».

Αν μίλησε με τον Κόρμπου: «Ναι, βεβαίως και μιλήσαμε. Ξέρω τι μπορεί να κάνει η Ρουμανία στο γήπεδο. Έχουν πολύ ποιοτικούς παίκτες, είχα και δύο συμπαίκτες στη Σταντάρ. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Είμαι χαρούμενος που θα αντιμετωπίσω πρώην συμπαίκτες μου».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More