Sunday, September 8, 2024
Home » Λαΐφης: Μια ελκυστική (μα δύσκολη) περίπτωση

Λαΐφης: Μια ελκυστική (μα δύσκολη) περίπτωση

0 comments

ΟΚωνσταντίνος Λαΐφης μετά από οκτώ χρόνια απόλυτα επιτυχημένης θητείας στη Σταντάρ Λιέγης «κυκλοφορεί» ελεύθερος. Ο 31χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός «φλέρταρε» αρκετές φορές με μετεγγραφή σε ομάδα των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, αλλά δεν κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό του.

Η λογική λέει πως αφού δεν τα κατάφερε όταν έφθασε στην κορύφωση της καριέρας του δύσκολα θα τα καταφέρει αυτό το καλοκαίρι. Απαλλαγμένος από το βάρος των συμβατικών υποχρεώσεων με τη Σταντάρ θα κυνηγήσει τις πιθανότητες να βρει συμβόλαιο σε Γερμανία ή Ιταλία, όπου προέκυψε ενδιαφέρον τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης, η Σαουδική Αραβία αποτελεί μία επιλογή, η οποία δελεάζει οικονομικά κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Κοτζάμ Φορτούνης άφησε τον Ολυμπιακό στη χρονιά των 100χρονων του συλλόγου, πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της ιστορικής επιτυχίας με την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ.

Προφανώς και το όνομα του Λαΐφη είναι πολύ ελκυστικό για τις ισχυρές κυπριακές ομάδες, όσο δύσκολη περίπτωση κι αν μοιάζει. Για την ώρα, η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν έχει ξεκαθαρίσει το σκηνικό για το κατά πόσο επιθυμεί ή όχι να επαναπατριστεί. Το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιες κυπριακές ομάδες μπορούν να καλύψουν οικονομικά τον ποδοσφαιριστή.

Υπάρχει φημολογία για ενδιαφέρον των νέων δυνάμεων του κυπριακού ποδοσφαίρου (Άρη και Πάφος FC), ομάδες με οικονομική ισχύ, όμως σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι προτάσεις που θα έχει ενώπιον του από το εξωτερικό. Tο μόνο σίγουρο είναι πως όσο παραμένει ελεύθερος, άλλο τόσο θα αυξάνονται οι μνηστήρες από την Κύπρο. Με ορισμένες από τις παραδοσιακές δυνάμεις να καραδοκούν…

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More