Wednesday, September 25, 2024
Home » Λάσο: «Θα ήθελα να κοουτσάρω ξανά τη Ρεάλ Μαδρίτης»!

Λάσο: «Θα ήθελα να κοουτσάρω ξανά τη Ρεάλ Μαδρίτης»!

0 comments

Ο Πάμπλο Λάσο ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία του στην Μπάγερν Μονάχου, κατακτώντας τον τίτλο στη Bundesliga με τους Βαυαρούς και επιστρέφοντας στη γενέτειρά του, τη Βιτόρια για να αναλάβει το project της Μπασκόνια με την οποία μεγαλούργησε ως παίκτης.

Ο πολύπειρος προπονητής συμμετείχε ως ομιλητής στο Οικονομικό Φόρουμ που έλαβε χώρα στη Βιτόρια και ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να δουλέψει εκ νέου στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία πανηγύρισε συνολικά 22 τίτλους, αποχωρώντας εν τέλει με επειδοσιακό τρόπο.

«Με ρωτάτε αν θα ήθελα να κοουτσάρω ξανά τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ναι! Γιατί όχι; Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ρωτήσετε τη Ρεάλ αν ενδιαφέρεται να υπογράψει τον Πάμπλο Λάσο. Το ίδιο ισχύει με την Μπαρτσελόνα. Με ρωτάτε αν θα ήθελα να δουλέψω στην Μπάρτσα; Ναι. Αλλά θα πρέπει πρώτα να τους ρωτήσετε αν ενδιαφέρονται για εμένα. Θα έλεγα το ίδιο, για παράδειγμα, για την Εθνική Ισπανίας ή για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στην προπονητική. Μπορώ να το κάνω για οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφέρεται για μένα και βρω ενδιαφέρουσα την προοπτική» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάσο.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More