Monday, September 16, 2024
Home » Κ. Μακρίδης: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας γιατί έδωσαν πολλές δυνάμεις και δίκαια επιβραβεύτηκαν»

Κ. Μακρίδης: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας γιατί έδωσαν πολλές δυνάμεις και δίκαια επιβραβεύτηκαν»

0 comments

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής μετά τη λήξη του σημερινού φιλικού με τη Λευκορωσία εξέφρασε την ικανοποίηση του τόσο για το νικηφόρο αποτέλεσμα (2-1) όσο και για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι διεθνείς μας.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα είχε καλή αγωνιστική παρουσία και μέσα από καλή εμφάνιση καταφέραμε να κερδίσουμε. Είδαμε αρκετά πράγματα σήμερα στο γήπεδο από αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις και το πιο σημαντικό, είχαμε ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας γιατί έδωσαν πολλές δυνάμεις και δίκαια επιβραβεύτηκαν με το αποτέλεσμα της νίκης» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μακρίδης και συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Μέσα από το σημερινό φιλικό προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά για τον επόμενο δύσκολο αγώνα με τη Σλοβενία και παράλληλα είδαμε και αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές. Βλέπουμε αρκετά παιδιά και δίνουμε ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που έχουν χρόνια μπροστά τους για να στελεχώνουν την ομάδα».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More