Tuesday, September 17, 2024
Home » Κ. Δημητρίου: «Δεν μπορείς απλά να πατήσεις το κουμπί»

Κ. Δημητρίου: «Δεν μπορείς απλά να πατήσεις το κουμπί»

0 comments

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Κυριάκο Δημητρίου τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΑΕΚ για την ήττα από την Πάφο και όλα όσα απασχολούν. Οι δηλώσεις του στο Super Sport FM:

«Χρειάζεται υπομονή – δεν μπορείς απλά να πατήσεις το κουμπί και να γυρίσεις την κατάσταση. Με την Πάφο είχαμε καλύτερη εικόνα όμως δεν πήραμε τίποτα, η αντίπαλος ήταν πιο αποτελεσματική. Είναι σίγουρο ότι πρέπει να δουλέψουμε για να κολλήσουμε νίκες. Δεν γίναμε υπερομάδα, όμως ούτε και τώρα μετά την ήττα μπορώ να πω ότι είμαστε απογοητευτικοί. Δεν μπορείς να αποκτήσεις χημεία – ομοιογένεια σε 2 εβδομάδες. Έχουμε δουλειά στη διακοπή για να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Και ο ίδιος ο Χένινγκ Μπεργκ και οι παίκτες. Κάναμε τις απαραίτητες προσθήκες για να δυναμώσουμε την ομάδα, να αποκτήσει και ο προπονητής περισσότερες επιλογές. Θέλουμε βάθος σε όλες τις γραμμές. Κάναμε 5 προσθήκες σε σύντομο χρονικό διάστημα, δεν τις λες και λίγες».

«Πιστεύω ότι είμαστε πλήρης τώρα σαν ομάδα, δεν είναι στα πλάνα μας να προχωρήσουμε σε άλλη μεταγραφική κίνηση. Μένουμε ως έχουμε με πολλά νέα πρόσωπα και επιλογές. Το θέμα οι τελευταίοι να μπουν στο κλίμα όσο πιο σύντομα γίνεται. Ανγκιέλσκι και Αιτόρ έπαιξαν και αυτοί, βασικός και ο Αθανασιάδης».

«Να δείξουν οι παίκτες τι αξίζουν και να μονιμοποιήσουν την παρουσία τους στην εντεκάδα. Ο Ναούμ έπαιξε και στα δύο ματς στο αρχικό σχήμα, θετικό που είναι Κύπριος».

«Αγωνιστικά είναι αρκετά νωρίς να πω, σήμερα επιστρέφουμε, δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα από το τελευταίο ματς. Το Σάββατο έχουμε φιλικό με την Ένωση, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών στην Αρένα».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More