Thursday, September 19, 2024
Home » Κωπηλασία: Έπεσε μια θέση ο Ταραντίν, στην 30ή η Μακρή

Κωπηλασία: Έπεσε μια θέση ο Ταραντίν, στην 30ή η Μακρή

0 comments

Μόνο μια κούρσα έγινε στα Kite τη Δευτέρα (05/8) η οποία δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τον Ντένις Ταραντίν. Ήταν 16ος και έπεσε 10ος με 33β, από 9ος που ήταν την πρώτη ημέρα. Είναι προγραμματισμένες οκτώ κούρσες Τρίτη και Τετάρτη ενώ οι πρώτοι 10 θα διεκδικήσουν τα μετάλλια την Πέμπτη (08/8).

Για τον Ταραντίν είναι σημαντικό να ολοκληρωθούν τουλάχιστον 12 κούρσες για να μπορεί να διαγράψει τις τρεις. Πιο εφικτός στόχος αυτή τη στιγμή μοιάζει η 4η θέση (ο 4ος έχει 21β) ώστε να τεθεί επικεφαλής σε έναν εκ των δύο ημιτελικών.

Εν τω μεταξύ, στην 30ή θέση ολοκλήρωσε τη δεύτερη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες η Μαριλένα Μακρή. Η 21χρονη ιστιοπλόος του Ναυτικούς Ομίλου Αμμοχώστου ήταν 19η στη μοναδική ιστιοδρομία της ημέρας που έγινε και, κερδίζοντας δύο θέσεις – η 30ή είναι η καλύτερη θέση που είχε στον αγώνα από το ξεκίνημά του επί συνόλου 43 διαγωνιζόμενων. Στο «Τόκυο 2020» η Μακρή ήταν 33η.

O αγώνας δεν κύλησε όπως τον ήθελε η πρωταθλήτρια μας σε κανένα σημείο του, ενώ σημείωσε ότι οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν τις προηγούμενες ημέρες δεν την ευνόησαν, λόγω χαμηλού σωματικού βάρους. Είχε επίσης ατυχίες σε 2-3 ιστιοδρομίες που θα μπορούσε να βρεθεί στο Top10.

* Tην Τρίτη (06/8) θα γίνει η κούρσα μεταλλίων αλλά η Ολλανδέζα Marit Bouwmeester έχει ήδη εξασφαλίσει το χρυσό μιας και η διαφορά από τη 2η είναι 21β (το μέγιστο που μπορεί να καλυφθεί στη medal race ειναι 18β).

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More