Wednesday, October 23, 2024
Home » Κυπριακός «εμφύλιος» στην… Ευρώπη

Κυπριακός «εμφύλιος» στην… Ευρώπη

0 comments

Με κυπριακή μάχη σημαδεύεται η 3η αγωνιστική του FIBA Europe Cup, στη διοργάνωση στην οποία υπενθυμίζεται ότι συμμετέχουν τρεις ομάδες ανδρών, η Πετρολίνα ΑΕΚ, η Ανόρθωση και ο Κεραυνός, καθώς και η ομάδα γυναικών της SoleMare by the sea AEΛ.

Τα παιχνίδια των κυπριακών ομάδων, με τα οποία ολοκληρώνεται η προσπάθειά τους στον πρώτο γύρο στη φάση των ομίλων θα διεξαχθούν σήμερα για τις ομάδες αντρών και αύριο για την ομάδα γυναικών.

Πετρολίνα ΑΕΚ και Κεραυνός συμμετέχοντας αμφότερες στον α’ όμιλο του FIBA Europe Cup Ανδρών θα αναμετρηθούν στο «Κίτιον» στις 19:00, σε αγώνα που θα προβληθεί από τη Cytavision. Οι γηπεδούχοι θα επιχειρήσουν να κάνουν σεφτέ στις νίκες στον όμιλο, απέναντι στους ερυθροκίτρινους που κυνηγούν το δεύτερο ροζ φύλλο τους, μετά την εντός έδρας νίκη -μετά από παράταση- κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ Λόβεν.

Την πρώτη της επιτυχία θα κληθεί να καταγράψει και η Ανόρθωση που δίνει το δικό της παιχνίδι στην Ισπανία και το στάδιο «Pabellon Principe Felipe» απέναντι στη Σαραγόσα, στις 21:00.

Η τέταρτη εκπρόσωπος της κυπριακής καλαθοσφαίρισης στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του FIBA Europe Cup Γυναικών, θα φιλοξενήσει στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» τη Χομούτοφ από την Τσεχία. Ο αγώνας θα γίνει αύριο και θα αρχίσει στις 19:00.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More