Friday, September 20, 2024
Home » Κράτησε τη Σίτι στο μηδέν μετά από 2 χρόνια και έφυγε με βαθμό από το Μάντσεστερ η Ίντερ!

Κράτησε τη Σίτι στο μηδέν μετά από 2 χρόνια και έφυγε με βαθμό από το Μάντσεστερ η Ίντερ!

0 comments

Το να μην σκοράρει η Μάντσεστερ Σίτι σε παιχνίδι του Champions League δεν είναι συχνό φαινόμενο. Είχε να συμβεί σχεδόν δύο χρόνια, από τις 25/10/22. Πόσω μάλλον στο «Έτιχαντ», όπου τελευταία φορά κόλλησε στο μηδέν στις 9 Μαρτίου του 2022 απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σήμερα, ήταν η σειρά της Ίντερ να βραχυκυκλώσει το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα και να φύγει με πολύτιμο βαθμό από το Μάντσεστερ (0-0).

Εξαιρετική εμφάνιση τακτικά από τους «νερατζούρι» που ήταν απρόσεκτοι στην τελική προσπάθεια, αλλά είχαν και τον Ζόμερ σε σούπερ βράδυ, με τον Ελβετό να παρεμβαίνει όποτε χρειαζόταν για να κρατήσει το ματς χωρίς σκορ…

Το ματς
Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τη Σίτι να παίρνει γρήγορα μέτρα στο γήπεδο και να γίνεται απειλητική.

Αντίθετα, η Ίντερ δεν μπήκε τόσο καλά στο ματς και άργησε να… ξυπνήσει, αλλά ψαχνόταν διαρκώς στην κόντρα-επίθεση. Έβγαλε αρκετές κόντρες με προϋποθέσεις, αλλά Τιράμ και Ταρέμι καθυστερούσαν χαρακτηριστικά. Στο 34′ ο Χάαλαντ έκανε ένα ωραίο πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από την εστία του Ζόμερ στην καλύτερη φάση των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος.

Στο 41ο λεπτό ήταν η σειρά των νερατζούρι να απειλήσουν, όταν ο Μπαρέλα έδωσε ωραία πάσα στον Ζιελίνσκι, εκείνος έσπασε στον Τιράμ που έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Γενικότερα, το πρώτο ημίχρονο είχε στιγμές, αλλά όχι κλασικές ευκαιρίες και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Καλύτερα μπήκε η Ίντερ στο δεύτερο ημίχρονο και κυκλοφορούσε ωραία την μπάλα. Στο 53ο λεπτό οι νερατζούρι έχασαν μια αδιανόητη ευκαιρία, με τον Σιμόνε Ιντζάγκι να χτυπιέται στον πάγκο. Συγκεκριμένα, ο Ταρέμι έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Νταρμιάν ο οποίος αντί να πλασάρει πήγε να κάνει ασίστ με τακουνάκι στον Μπαρέλα και η άμυνα της Σίτι πρόλαβε και έδιωξε!

Στο 69’ οι παίκτες της Σίτι συνεργάστηκαν άψογα, ο Φοντέν από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ, αλλά ο Ζόμερ έκανε μια μεγάλη επέμβαση και κράτησε καθαρή την εστία του. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα απειλούσε στη συνέχεια από στημένες φάσεις, αλλά είχαν βρει απέναντί τους τον κίπερ των νερατζούρι σε πολύ καλή ημέρα που εξουδετέρωνε κάθε φάση.

Η Ίντερ κυκλοφορούσε ωραία την μπάλα και προσπαθούσε να απειλήσει, αλλά δεν τελείωνε καλά τις φάσεις. Οι δυο προπονητές έκαναν στη συνέχεια αλλαγές, μπας και αλλάξει τίποτα, ωστόσο μάταια.
Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι και οι δυο ομάδες έφυγαν ισόπαλες 0-0 για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Champions League!

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More