Monday, October 7, 2024
Home » Κούμας: «Τολμηρή η απόφαση του Σωφρόνη – Ευκαιρία να ξαναζωντανέψει η Εθνική»

Κούμας: «Τολμηρή η απόφαση του Σωφρόνη – Ευκαιρία να ξαναζωντανέψει η Εθνική»

0 comments

Στη θέληση του Σωφρόνη Αυγουστή να εργαστεί στην Εθνική Κύπρου στάθηκε ο πρόεδρος της ΚΟΠ. Ο Γιώργος Κούμας, μιλώντας πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης του Κύπριου προπονητή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, χαρακτήρισε τολμηρή την απόφαση του Αυγουστή να δουλέψει στην Εθνική και επεσήμανε πως παρά τις δυσκολίες θα σταθούν όλοι στο πλευρό του ώστε να μας κάνει υπερήφανους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Καλωσορίζουμε τον Σωφρόνη Αυγουστή, σήμερα είναι η πρώτη προπόνηση και η πρώτη επαφή με τους ποδοσφαιριστές. Θεωρούμε τον Σωφρόνη άνθρωπο δικό μας, ένα άνθρωπο του ποδοσφαίρου, ένα γυρολόγο που εργάστηκε σε πολλές ομάδες, απέκτησε πολλή τεχνογνωσία και πάνω απ’ όλα έναν άνθρωπο που θέλει να βοηθήσει την Εθνική.

Γι’ αυτό μαζί με τον Σωφρόνη κάνουνε ένα νέο ξεκίνημα. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο. Ήταν τολμηρή η απόφαση του Σωφρόνη να έρθει στην Εθνική, αλλά το ήθελε πραγματικά. Έκλεισε τα μάτια του στο πρόγραμμα και τους αντιπάλους και θα πάρει όλο τον χρόνο που θα χρειαστεί για να μας κάνει η Εθνική μας υπερήφανους.

Νομίζω ότι έχει αυτό το εχέγγυο ο Σωφρόνης και με τη συμπαράσταση όλων μας, και σαν Ομοσπονδία θα κάνουμε όλα αυτά που κάνουμε και ακόμα περισσότερα για να βοηθήσουμε τον νέο προπονητή της Εθνικής Κύπρου και όλοι όσοι είμαστε στον κόσμο του ποδοσφαίρου είναι η ευκαιρία να ξαναζωντανέψει η Εθνική μας. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Σωφρόνη και θέλουμε και τη συμπαράσταση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, μας βοηθάει η κριτική, αλλά ο νέος προπονητής χρειάζεται τον χρόνο του».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More