Sunday, September 8, 2024
Home » Κοστίνια: «Είμαστε καλή ομάδα, δουλεύουμε για να ξεκινήσουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»

Κοστίνια: «Είμαστε καλή ομάδα, δουλεύουμε για να ξεκινήσουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»

0 comments

Ικανοποιημένος με τη δουλειά που γίνεται στην Ολλανδία στην προετοιμασία του Ολυμπιακού δήλωσε ο Κοστίνια. Ο Πορτογάλος ακραίος μπακ δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν σωστά ώστε να είναι έτοιμοι στον απαραίτητο βαθμό που χρειάζεται ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

«Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για το πρωτάθλημα. Έχουμε λίγο καιρό ακόμα για την έναρξη του και πιστεύω πως η ομάδα δουλεύει καλά. Καθώς περνούν τα φιλικά παιχνίδια βελτιωνόμαστε στη φυσική κατάσταση.

Οι ποδοσφαιριστές καταλαβαίνουν καλύτερα τον τρόπο του παιχνιδιού και πιστεύω πως είμαστε όλο και καλύτεροι. Είμαστε πολύ καλή ομάδα από αυτό που έχω δει ως τώρα, στο μικρό διάστημα που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Γινόμαστε όλο και καλύτεροι και εξελισσόμαστε ως ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό στο στάδιο που βρισκόμαστε εδώ στην Ολλανδία, ώστε να ξεκινήσουμε δυνατοί στο πρωτάθλημα. Έχουμε και άλλα παιχνίδια μπροστά μας για να βελτιωθούμε».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More